12 trin til at opbygge efterspørgsel efter dit nye agentur

dknewmedia kontor

Sidste uge var en fantastisk uge kl Social Media Marketing verden hvor jeg talte om emnet Influencer Marketing. Mens publikum for det meste var virksomheder, der søgte råd om, hvordan man implementerede en vellykket strategi, vendte jeg hjem og havde et godt spørgsmål fra en af ​​deltagerne nysgerrig om, hvordan jeg byggede nok indflydelse og krav til at starte mit eget bureau.

Jeg vil vide, hvordan jeg kan få fat i klienter (der betaler) for mig at tilbyde rådgivning og coaching ... ved at evaluere, hvad de har i øjeblikket, derefter tilbyde strategier, løsninger, tips og bedste praksis. Jeg ved, at blogging, bøger, e-bøger, webinarer og videoer er gode steder at starte. Hvor begyndte jeg at være solo, og hvordan får jeg min virksomhed til at vokse nok, så jeg kan gøre det på fuld tid?

Så hvad gjorde jeg for at starte mit agentur og hvordan ville jeg gøre det anderledes?

 1. Dit netværk - Din virksomhed afhænger ikke af din Klout-score, antallet af tilhængere, du har, eller din søgerangering. I sidste ende vil din virksomhed lykkes baseret på den investering, du foretager i at udvide og skabe personlige relationer til dit fysiske netværk. Det betyder ikke, at socialt ikke betyder noget, det betyder bare, at socialt ikke betyder noget, før du kan få forbindelse personligt med dem i den anden ende af tastaturet.
 2. Niche-blog - alle talte om online medier på det tidspunkt, hvor jeg startede min blog, men ingen talte specifikt om de tilgængelige løsninger til at hjælpe marketingfolk. Det var virkelig min kærlighed ... efter at have arbejdet i softwaren som en serviceindustri og gennemsøgt Internettet efter det næste, var jeg blevet goto-værktøjs fyren til mit netværk. Der var ikke en anden blog derude, så jeg startede min. Hvis jeg kunne gøre det igen, ville jeg endda gå strammere med mit emne, geografi eller branchefokus.
 3. Samfundet - Jeg besøgte, kommenterede, promoverede, delte og gav feedback til andre ledere i samfundet. Nogle gange havde jeg også alle debatter med dem, men mit fokus var altid at tilføje værdi til deres tilstedeværelse, mens jeg fik mit navn kendt derude. En god måde at gøre dette på i dag er at starte en podcast og interviewe lederne i branchen, som du gerne vil arbejde med eller for.
 4. Tale - Digitale medier er ikke nok (gisp!), Så du bliver nødt til at trykke på kødet. Jeg meldte mig frivilligt til at tale overalt lokalt og nationalt. Jeg fortsatte med at forbedre mine talefærdigheder, skrivefærdigheder (du kan argumentere for det) og mine præsentationsevner. Når jeg taler ved en begivenhed, får jeg et ton flere kundeemner end bare at blogge. Jeg er dog nødt til at fortsætte med at blogge for at få talemuligheden, så det ikke er den ene eller den anden. Og hver gang jeg talte, blev jeg lidt bedre end sidste gang. Tal overalt og til alle!
 5. Rettet mod - Der er et par dusin virksomheder, som jeg vil arbejde med, og jeg ved, hvem de er, hvem jeg skal møde, og jeg udvikler planer for, hvordan jeg skal møde dem. Nogle gange er det gennem en kollega med forbindelse på LinkedIn, nogle gange beder jeg dem direkte om kaffe, og andre gange beder jeg om at interviewe dem til vores podcast eller opfordre dem til at skrive til vores publikum. Jeg vil ikke kalde det at sælge (måske forfølgelse), men det er at engagere sig med dem for at se, om vi måske er egnet til deres organisation og omvendt.
 6. Hjælpe - Hvor jeg kunne, hjalp jeg folk uden forventning om at få betalt. Jeg promoverede dem, kuraterede indhold og delte det, gav feedback og gav alt væk gratis. Du er nødt til at huske, at mens jeg måske rører 100,000 unikke besøgende, lyttere, seere, lurere, tilhængere, fans osv. Om måneden ... kun 30 eller deromkring er faktiske betalende kunder. Det betyder, at du skal opbygge et ry, have nogle casestudier og føre resultater til nogle for at få arbejde. Vi har opbygget et ry omkring indgående marketing, målbare strategier, kompleks SEO for store udgivere og indholds myndighed... men noget af det startede bare ved at hjælpe folk med at rette noget dumt på deres hjemmeside.
 7. Beder - At fortælle alle, hvad du er god til, fungerer ikke rigtig godt, når du sælger. Men at spørge alle, hvor de har brug for hjælp, er en langt bedre tilgang. Bogstaveligt talt rakte jeg ud for et par minutter siden et firma, som vi har hjulpet, hvis organiske trafik er ti gange så stor som det var for 10 år siden, og bad om at mødes med dem for at se, hvor vi ellers kunne være til hjælp. Beder arbejder. At høre, hvad kunden eller klienten kæmper med, og derefter se om du kan arbejde på nogle løsninger til dem, er den perfekte måde at komme ind i en virksomhed på. Start i det små, bevis dig selv, og så engagerer du dig dybere og dybere.
 8. Selvfremme - Det er icky ... men nødvendigt. Hvis du bliver lykønsket, delt, fulgt, nævnt eller noget andet, som du ikke kender - er det en god validering af din ekspertise. Jeg er totalt ugretig med hensyn til at promovere, hvad andre siger om mig. Jeg beder ikke aktivt alle om at gøre det, men hvis muligheden opstår, og nogen betaler mig et kompliment, kan jeg bede dem om at sætte den online.
 9. Se professionel - Et ordentligt domæne, e-mail-adresse på dit domæne (ikke @gmail), kontoradresse, professionel fotografering, et moderne logo, et smukt websted, forskellige visitkort ... alt dette er ikke kun forretningsudgifter. De er alle marketingudgifter og tegn på troværdighed. Hvis jeg ser en gmail-adresse, er jeg ikke sikker på, at du er seriøs. Hvis jeg ikke kan se en adresse og et telefonnummer, har jeg ingen idé om, hvorvidt du skal arbejde i næste uge. At blive ansat handler om tillid, og enhver udgift, der ses eksternt, er et element af tillid.
 10. Skriv en bog - Selvom det eneste salg, du får, er dig og din mor, skriver du en bog, at uanset hvilken branche du befinder dig i, har du grundigt analyseret den og har bygget din egen karakteristiske strategi til at arbejde i den. Før jeg var forfatter, kunne jeg ikke få tiden på dagen fra nogle konferencer eller klienter. Efter at jeg var forfatter, tilbød folk at betale mig for at komme og tale med dem. Det virker fjollet, men det er et andet element, at du seriøst på din branche.
 11. Start din virksomhed - Der er aldrig penge nok og ikke bedre tid til at starte en virksomhed end lige nu. Alle, der tænker over det, tror, ​​at de har brug for det, har brug for det, venter bare på en ting mere osv. Indtil du går ud alene og føler den forfærdelige følelse i maven, der gør dig sulten nok til at gå på jagt - du bliver lige hvor du er. Min søn begyndte på college, og jeg var død, da jeg startede DK New Media. I flere uger sov jeg ved mit skrivebord og lavede ulige job for at få enderne til at mødes for mennesker ... og jeg lærte at forberede mig bedre, markedsføre bedre, sælge bedre, lukke bedre og til sidst opbygge min virksomhed. Smerter er en fantastisk motivator for forandring.
 12. Værdi - Fokuser ikke på, hvad du opkræver, eller hvor meget du tjener, fokuser på den værdi, du giver andre. Jeg ser nogle mennesker estimere baseret på arbejdstimer og går i stykker. Jeg ser andre opkræve, så de henter bukke, og de søger konstant nye kunder. Det er ikke perfekt, men vi fokuserer på den værdi, vi bringer vores kunder og sætter derefter et budget, der er både overkommeligt og umagen værd for dem. Nogle gange betyder det, at vi foretager små ændringer, der resulterer i en masse indtægter, andre gange betyder det, at vi arbejder med vores haler for at rette vores fejl uden en krone. Men når kunder indser den værdi, du bringer, tænker de ikke på, hvor meget du koster dem.

Intet af dette forudsiger selvfølgelig din succes. Vi har haft store år, og vi har haft katastrofale år - men jeg har nydt hver eneste af dem. Over tid har vi udviklet en fornemmelse af, hvilke typer klienter vi samarbejder godt med og andre, som vi skal henvise til. Du vil lave nogle enorme fejl - bare lær og gå videre.

Håber det hjælper!

Om os DK New Media

DK New Media er et nyt mediebureau, der fokuserer på agil indgående marketing med et team af marketing- og teknologieksperter. Med deres team af omni-channel eksperter på tværs af alle digitale medier, DK New Media har et mål om at lancere og revolutionere klientens online tilstedeværelse for at øge markedsandelen, drive kundeemner og optimere deres samtaler online. DK har øget markedsandelen for hver kunde, de har arbejdet med, og er især dygtige til arbejdende marketingteknologivirksomheder, da de har et stort publikum på denne publikation. DK New Media har stolt hovedkontor i hjertet af Indianapolis.

5 Kommentarer

 1. 1

  Hej Doug,

  Mange tak for at tage dig tid til at skrive denne artikel. Dette er præcis, hvad enhver virksomhedsejer har brug for at høre, selvom det er en opstart eller har været i gang i årevis. Vi har alle kampe og ønsker råd om, hvordan vi kan nå vores mål. Jeg nød virkelig virkelig, hvordan du var ærlig og fortalte dit vidnesbyrd. Jeg deler denne artikel, og dine læsere gør det.

  Tak igen,

  Justin Fuller
  Bare til dig markedsføring

 2. 3
 3. 5

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.