12 trin til at opbygge efterspørgsel efter dit nye agentur

dknewmedia kontor

Sidste uge var en fantastisk uge kl Social Media Marketing verden hvor jeg talte om emnet Influencer Marketing. Mens publikum for det meste var virksomheder, der søgte råd om, hvordan man implementerede en vellykket strategi, vendte jeg hjem og havde et godt spørgsmål fra en af ​​deltagerne nysgerrig om, hvordan jeg byggede nok indflydelse og krav til at starte mit eget bureau.

Jeg vil vide, hvordan jeg kan få fat i klienter (der betaler) for mig at tilbyde rådgivning og coaching ... ved at evaluere, hvad de har i øjeblikket, derefter tilbyde strategier, løsninger, tips og bedste praksis. Jeg ved, at blogging, bøger, e-bøger, webinarer og videoer er gode steder at starte. Hvor begyndte jeg at være solo, og hvordan får jeg min virksomhed til at vokse nok, så jeg kan gøre det på fuld tid?

Så hvad gjorde jeg for at starte mit agentur og hvordan ville jeg gøre det anderledes?

 1. Dit netværk - Din virksomhed afhænger ikke af din Klout -score, antallet af følgere, du har, eller din søgerangering. I sidste ende vil din virksomhed lykkes baseret på den investering, du laver i at udvide og skabe personlige relationer til dit fysiske netværk. Det betyder ikke, at det sociale ikke betyder noget, det betyder bare, at det sociale ikke betyder noget, før du personligt kan oprette forbindelse til dem i den anden ende af tastaturet.
 2. Niche-blog - alle talte om onlinemedier på det tidspunkt, hvor jeg startede min blog, men ingen talte specifikt om de tilgængelige løsninger til at hjælpe marketingfolk. Det var virkelig min kærlighed ... efter at have arbejdet i softwaren som en serviceindustri og gennemsøgt Internettet efter det næste, var jeg blevet værktøjsfaren til mit netværk. Der var ikke en anden blog derude, så jeg startede min. Hvis jeg kunne gøre det igen, ville jeg endda gå strammere med mit emne, geografi eller branchefokus.
 3. Samfundet - Jeg besøgte, kommenterede, promoverede, delte og gav feedback til andre ledere i samfundet. Nogle gange havde jeg også alle debatter med dem, men mit fokus var altid at tilføre værdi til deres tilstedeværelse, mens jeg fik mit navn kendt derude. En god måde at gøre dette på i dag er at starte en podcast og interviewe lederne i branchen, som du gerne vil arbejde med eller for.
 4. Tale - Digitale medier er ikke nok (gisp!), Så du skal trykke på kødet. Jeg meldte mig frivilligt til at tale overalt lokalt og nationalt. Jeg fortsatte med at forbedre mine taleevner, skrivefærdigheder (det kan du argumentere for) og mine præsentationsevner. Når jeg taler til et arrangement, får jeg masser af flere leads end bare at blogge. Jeg er dog nødt til at blive ved med at blogge for at få talemuligheden, så det er ikke det ene eller det andet. Og hver gang jeg talte, blev jeg lidt bedre end sidste gang. Tal overalt og til alle!
 5. Rettet mod - Der er et par dusin virksomheder, som jeg vil arbejde med, og jeg ved, hvem de er, hvem jeg skal møde, og jeg udvikler planer for, hvordan jeg skal møde dem. Nogle gange er det gennem en kollega med forbindelse på LinkedIn, nogle gange beder jeg dem direkte ud til kaffe, og andre gange beder jeg om at interviewe dem til vores podcast eller invitere dem til at skrive til vores publikum. Jeg vil ikke kalde det salg (måske stalking), men det er at engagere sig i dem for at se, om vi måske passer til deres organisation og omvendt.
 6. Hjælpe - Uanset hvor jeg kunne, hjalp jeg mennesker uden forventning om at blive betalt. Jeg promoverede dem, kuraterede indhold og delte det, gav feedback og gav alt væk gratis. Du skal huske, at mens jeg kan røre 100,000 unikke besøgende, lyttere, seere, lurker, følgere, fans osv. Om måneden ... kun 30 eller deromkring er faktiske betalende kunder. Det betyder, at du skal opbygge et ry, få nogle casestudier og køre resultater til nogle for at få arbejde. Vi har opbygget et ry omkring indgående marketing, målbare strategier, kompleks SEO til store udgivere og indholds myndighed... men noget af det startede bare ved at hjælpe folk med at rette noget dumt på deres hjemmeside.
 7. Beder - At fortælle alle, hvad du er god til, virker ikke rigtig godt, når du sælger. Men at spørge alle, hvor de har brug for hjælp, er en langt bedre tilgang. Bogstaveligt talt nåede jeg for et par minutter siden ud til et firma, som vi har hjulpet, hvis organiske trafik er 10 gange, hvad det var for 4 år siden, og bad om at møde dem for at se, hvor vi ellers kunne være behjælpelig. Beder arbejder. At høre, hvad kunden eller klienten kæmper med, og derefter se om du kan arbejde på nogle løsninger til dem, er den perfekte måde at komme ind i en virksomhed på. Start i det små, bevis dig selv, og så engagerer du dig dybere og dybere.
 8. Selvfremme - Det er skrøbeligt ... men nødvendigt. Hvis du bliver gratuleret, delt, fulgt, nævnt eller andet, som du ikke kender - det er en god validering af din ekspertise. Jeg angrer totalt på at promovere, hvad andre siger om mig. Jeg beder ikke aktivt alle om at gøre det, men hvis muligheden opstår, og nogen giver mig et kompliment, kan jeg bede dem om at sætte det online.
 9. Se professionel - Et ordentligt domæne, e -mail -adresse på dit domæne (ikke @gmail), kontoradresse, professionel fotografering, et moderne logo, et smukt websted, tydelige visitkort ... alt dette er ikke kun forretningsudgifter. De er alle marketingudgifter og tegn på troværdighed. Hvis jeg ser en gmail -adresse, er jeg ikke sikker på, at du mener det alvorligt. Hvis jeg ikke kan se en adresse og et telefonnummer, aner jeg ikke, om du skal på forretningsrejse i næste uge. At blive ansat handler om tillid, og enhver udgift, der ses eksternt, er et element af tillid.
 10. Skriv en bog - Selvom det eneste salg, du får, er dig og din mor, viser det at skrive en bog, at uanset hvilken branche du er i, har du grundigt analyseret det og har opbygget din egen særprægede strategi for at arbejde i det. Før jeg var forfatter, kunne jeg ikke få tid på dagen fra nogle konferencer eller klienter. Da jeg var forfatter, tilbød folk at betale mig for at komme og tale med dem. Det virker fjollet, men det er et andet element, at du er seriøs med din branche.
 11. Start din virksomhed - Der er aldrig penge nok og ikke noget bedre tidspunkt at starte en virksomhed på end lige nu. Alle, der tænker over det, tror, ​​at de har brug for det, har brug for det, venter bare på en ting mere osv. Indtil du går ud på egen hånd og føler den frygtelige følelse i din mavegrav, der gør dig sulten nok til at gå på jagt - du bliver lige der, hvor du er. Min søn begyndte på college, og jeg var død, da jeg startede Highbridge. I flere uger sov jeg ved mit skrivebord og lavede ulige job for at få enderne til at mødes for mennesker ... og jeg lærte at forberede mig bedre, markedsføre bedre, sælge bedre, lukke bedre og til sidst opbygge min virksomhed. Smerter er en fantastisk motivator for forandring.
 12. Værdi - Fokuser ikke på, hvad du opkræver, eller hvor meget du tjener, fokuser på den værdi, du bringer andre. Jeg ser nogle mennesker anslå baseret på arbejdstimer og går i stykker. Jeg ser andre opkræve, så de får penge, og de søger konstant nye kunder. Det er ikke perfekt, men vi fokuserer på den værdi, vi bringer vores kunder og sætter derefter et budget, der er både overkommeligt og værd for dem. Nogle gange betyder det, at vi foretager små ændringer, der resulterer i en masse indtægter, andre gange betyder det, at vi arbejder vores haler af for at rette vores fejl uden en krone. Men når kunderne indser den værdi, du bringer, tænker de ikke over, hvor meget du koster dem.

Intet af dette forudsiger naturligvis din succes. Vi har haft gode år, og vi har haft katastrofale år - men jeg har nydt hver eneste af dem. Over tid har vi udviklet en fornemmelse af, hvilke typer klienter vi arbejder godt sammen med og andre, som vi skal henvise til. Du kommer til at lave nogle store fejl - bare lær og gå videre.

Håber det hjælper!

Om os Highbridge

Highbridge er et nyt mediebureau, der fokuserer på agil indgående marketing med et team af marketing- og teknologieksperter. Med deres team af omni-channel eksperter på tværs af alle digitale medier, Highbridge har et mål om at lancere og revolutionere kundens online tilstedeværelse for at vokse markedsandele, drive kundeemner og optimere deres samtaler online. DK har øget markethare for hver klient, de har arbejdet med, og er især dygtig til at arbejde med marketingteknologiske virksomheder, da de har et stort publikum på denne publikation. Highbridge har stolt hovedkontor i hjertet af Indianapolis.

5 Kommentarer

 1. 1

  Hej Doug,

  Mange tak for at tage dig tid til at skrive denne artikel. Dette er præcis, hvad enhver virksomhedsejer har brug for at høre, selvom det er en opstart eller har været i gang i årevis. Vi har alle kampe og ønsker råd om, hvordan vi kan nå vores mål. Jeg nød virkelig virkelig, hvordan du var ærlig og fortalte dit vidnesbyrd. Jeg deler denne artikel, og dine læsere gør det.

  Tak igen,

  Justin Fuller
  Bare til dig markedsføring

 2. 3
 3. 5

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.