DAGENS SPAM

SPAMSelv med alle SPAM-filtre i verden får jeg stadig SPAM. Jeg hader SPAM, men jeg må indrømme en af ​​mine skyldige fornøjelser, når jeg scanner gennem SPAM, jeg har tendens til at læse nogle. Jeg scanner dem hurtigt for at forsøge at identificere ting, der blev fanget af filteret, og som var gyldige kommentarer. Men en gang imellem scanner jeg over en lille perle.

Her er min foretrukne kommentarspam i dag:

Hej. Mine komplimenter til en meget flot webside. Jeg har det sjovt at se din dejlige kat. Masser af succes inden for avl.

Huh?

6 Kommentarer

 1. 1
 2. 2
 3. 4

  Har du lyst til at dele dine avlstips?

  Så hvad laver du? Sæt dem i et rum, lås det op, kom tilbage slutningen af ​​dagen og bam, 10 små søde killinger stirrer lige op til dig? 🙂

  • 5

   For sjov. Jeg har faktisk en Jack Russell, der ikke tillader noget andet levende dyr i vores hjem. Hans første offer var vores fugl, Ozzy. Hans næste offer var en Gerbil, min søn købte til min datter. Han er en jæger ... patient og psykotisk. Vi elsker dog stadig.

 4. 6

  Nogle SPAM-kommentarer kan være sjove. Har du prøvet at bruge et af de matematiske kommentar spambeskyttelses plugins? Jeg har fundet dem meget effektive til at blokere spam.

  Her er den, jeg bruger:
  Matematisk kommentar Spam-plugin.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.