Nogle gange får jeg mig til at grine!

LaughJeg er nødt til at fortælle jer folk ... Jeg tror min lastning indlæg var en af ​​de sjoveste jeg nogensinde har skrevet. Som dig bør se ved mit billede i overskriften, tager jeg mig sjældent alvorligt. Tidligere har jeg også skrevet en hel del om, hvad jeg synes om at måle din succes med, hvad andre siger om dig. En blogs succes kan ikke måles eksternt, kun af dig!

Med det må jeg indrømme, at jeg forbandt jer alle. Jeg ville se reaktionen fra mine læsere ... og blogsfæren ... da jeg skrev min forfærdelige titel, der undgik til 'min blog er bedre end din blog'. Det var helt tunge i kinden, men jeg var nødt til at se reaktionen. Det var ret sjovt! (Venligst ... Jeg lover jeg griner med dig, ikke af dig!). Nogle mennesker følte sig dårlige for mig, nogle blev dampet af mig, andre sammenlignede derefter deres vurdering med min vurdering, og andre påpegede, at rangering ikke har noget at gøre med, hvor god en blog er.

Jeg kan godt lide at være klog nogle gange at se, at reaktionerne er ... rør potten, som de siger. Måske er den sjoveste del af dette (jeg håber ikke, jeg er den eneste, der griner), at populariteten af ​​denne post flyttede mig op til # 70,178 på Technorati-placeringen.

Så som marketingmedarbejder tror jeg, det peger på et par ting.

  • Chris Baggott engang fortalte mig, at det nogle gange er godt at være midt i et argument og provokere et svar kan absolut hjælpe i det lange løb med en virksomheds strategi. Han mener ikke manipulere ... han mener simpelthen, at det giver mulighed for at vise dine ting. I dette eksempel tror jeg, det fungerede!
  • Nogle gange kan det bare antyde, at du er vigtigere, end du virkelig er. Det er måske en trist sandhed, at vi kan manipuleres ved markedsføring. Bliv ved med at sige, at du er nr. 1 og måske en dag bliver du!

Måske laver jeg et snigangreb om et par måneder og hævder at være blog nr. 1 på Marketing Automation og se, hvor det bringer mig. For nu er jeg dog simpelthen glad for, at jeg ikke mistede nogen af ​​jer med min sidste post!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.