Noget ondt på denne måde kommer ...

Fik du nogensinde en fornemmelse af, at noget virkelig, virkelig dårligt er ved at ske?

Vista på Leopard via Parallels

Skærmbillede af Vista ved at køre på min MacBookPro med Parallels 3.0 og OSX Leopard.

8 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Du var nødt til at inkludere en linje fra min engelskklasse i et blogindlæg - genialt! (Macbeth er en ond handel, siger jeg dig.)

  Under alle omstændigheder tvivler jeg på, at Aero Glass fungerer under VM-miljøet - korriger mig, hvis jeg tager fejl.

 3. 4
  • 5

   Jeg er ret sikker på, at jeg kan lide Vista over Windows 3.11, Windows 95 og Windows ME. 🙂 Kald mig en forræder, men jeg kan faktisk godt lide Vista - vi har det kørende på min søns mega-system, og Aero er fantastisk. OS er også solid, vi har aldrig haft et problem.

 4. 6
 5. 7

  For et par år siden stoppede jeg med at have problemer med Windows XP. Det krævede kun en simpel løsning; fjerne strømstikket og skjule den grimme grå kasse i et hjørne. Et mørkt, mørkt hjørne.
  Lige før jul ville jeg virkelig prøve et program, der kun fungerede på Window. Efter cirka 8 timers bug-fixing, forsøg på at geninstallere WinXP, blev jeg mødt med en sådan uintuitiv programgrænseflade, at jeg opgav hele projektet sammen og betalte med glæde en meget større sum for et Mac-program, der rent faktisk fungerer.

  http://modifoo.com/2007/11/12/why-apple-will-never-be-the-new-microsoft.html

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.