Noget rådgivende humor ... skeen og strengen

Fra ven, Bob Carlson, kl HealthX:

En tidløs lektion om, hvordan konsulenter kan gøre en forskel for en organisation.

Sidste uge tog vi nogle venner ud til en ny restaurant og bemærkede, at tjeneren, der tog vores ordre, bar en ske i sin skjortelomme. Det virkede lidt mærkeligt.

Da busdrengen bragte vores vand og redskaber, bemærkede jeg, at han også havde en ske i skjortelommen. Så kiggede jeg rundt og så, at hele personalet havde skeer i lommerne.

Da tjeneren kom tilbage for at servere vores suppe, spurgte jeg: "Hvorfor skeen?"

”Nå,” forklarede han, “restaurantens ejere hyrede en konsulent til at modernisere alle vores processer. Efter flere måneders analyse konkluderede de, at skeen var det hyppigste redskab, der blev droppet. Det repræsenterer en dråbefrekvens på ca. 3 skeer pr. Tabel i timen. Hvis vores personale er bedre forberedt, kan vi reducere antallet af ture tilbage til køkkenet og spare 15 mandetimer pr. Skift. ”

Som held ville have det, faldt jeg min ske, og han var i stand til at erstatte den med sine reservedele. "Jeg får endnu en ske næste gang jeg går i køkkenet i stedet for at tage en ekstra tur for at få det lige nu." Jeg var imponeret.

Jeg bemærkede også, at der hang en streng ud af tjenerens flue. Når jeg så mig omkring, bemærkede jeg, at alle tjenerne havde den samme streng hængende fra deres fluer. Så før han gik af sted, spurgte jeg tjeneren: ”Undskyld, men kan du fortælle mig, hvorfor du har den streng lige der?”

"Åh, bestemt!" Så sænkede han stemmen. ”Ikke alle er så opmærksomme. Den konsulent, jeg nævnte, fandt også ud af, at vi kan spare tid i toilettet. Ved at binde denne streng til spidsen af, hvad du ved, kan vi trække den ud uden at røre ved den og eliminere behovet for at vaske vores hænder og forkorte den tid, der er brugt i toilettet med 76.39 procent. ”

"Når du får det ud, hvordan sætter du det tilbage?"

"Nå," hviskede han, "jeg ved ikke om de andre ... men jeg bruger skeen."

En kommentar

  1. 1

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.