Software og værktøjer, som jeg ikke kunne leve uden

Depositphotos 2580670 original

Læsning Dougs indlæg det fik mig til at tænke over alle de applikationer, som jeg er kommet til at afhænge af, som en del af, hvordan jeg driver min virksomhed og mit liv. Flere, Tungle og Dropbox, Doug nævnte allerede. Men her er en liste over et par andre, som jeg ikke kunne forestille mig livet uden:

webnoterWebNotes - Dette er en uvurderlig del af min webundersøgelse. Uanset om jeg prøver at finde oplysninger til et klientprojekt, inspiration til et blogindlæg eller spore resultater af en PR-kampagne, giver WebNotes mig mulighed for at indfange og organisere information med post-it-notes og highlighters. Og den bedste del er rapportgenereringsværktøjet. Når vi arbejder sammen med en automatiseret Google Alert, ser vi ud til at have brugt timer på at søge på nettet og forberede den sammenfattende rapport!

Adresse to - Mere end en adressebog, dette er et ægte CRM-værktøj. Jeg har brugt en række databaser gennem årene til at styre mine kontakter, Access (jeg byggede min egen, dreng var så nørd), ACT og Outlook, og jeg finder ud af, at denne passer mig perfekt. Webbaseret, jeg kan dele mine kontakter med hele mit team. Vi kan styre kontakter og projekter med den indbyggede opgaveliste. Også migrerer jeg langsomt fra ConstantContact til AddressTwo e-mail-værktøjet. Selvom det er lidt begrænset fra en design- og rapporteringsstruktur, elsker jeg muligheden for at forespørge databasen, identificere den rigtige gruppe og levere den relevante besked.

Jeg elsker også muligheden for at e-maile Addy med navne på personer, som jeg vil medtage i min database eller introducere til hinanden, og hun tager sig af det. (Ja jeg ved, at hun ikke rigtig er en person, men nogle gange opnår hun mere for mig end en rigtig medarbejder, så det er svært ikke at tænke på hende som en person)

Audacity - Folk, der kender mig godt, finder det utroligt sjovt, at jeg tjener min kost som forfatter, fordi jeg ikke er forfatter. Jeg er en taler! Som en taler blev jeg fascineret af ideen om at tilføje podcasts til min blog og Audacity har gjort det muligt. Med meget lidt investeret tid er jeg flyttet fra novice til redigering pro. Jeg kan ikke redigere den mindste afbrydelse af um, er eller telefonopkald. (Selvom jeg nogle gange lader dem være, bare fordi de tilføjer karakter).

Jeg elsker det faktum, at de ugentlige podcasts reducerer mængden af ​​skrivning, jeg skal gøre, men der er også andre fordele. Programmerne giver mig en undskyldning for at invitere en ven ind til en optagesession og et besøg. Nu hvor jeg har lært at klare teknologien, tager optagelsen kun et par minutter, så har vi tid til at indhente og tale om andre ting!

Disse tre applikationer var nye for mig i 2009. Det er forbløffende, hvor hurtigt ny teknologi bliver en del af dit liv. Jeg kan ikke vente med at se, hvad jeg opdager næste år!

2 Kommentarer

  1. 1

    Det er interessant at se lighederne mellem os, Lorraine! Jeg har ikke prøvet AddressTwo ud endnu - men en CRM kan være i min nærmeste fremtid.

  2. 2

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.