Social Networking Etiquette - Vær ikke en SNOB

Depositphotos12423633 s

Ingen snobber tilladtDenne rant har brygget i et stykke tid, men jeg vil fortsætte med at sige det, internettet har en rimelig mængde ** huller som resten af ​​verden. Hah ... pis, jeg sagde det. Jeg har det bedre.

Her er mit oksekød. Sociale netværk er den bedste ting at komme på nettet siden… hmmmm…. lad os bare sige, at det er den bedste ting, der nogensinde er kommet på nettet. Jeg elsker evnen til at være i stand til at udtrykke min uenighed, ideer og indvendinger. Jeg elsker også at høre andres meninger og råd - selv når jeg lidenskabelig er uenig.

Nogle gange føles dette utrolige verdensomspændende web som det perfekte, lille samfund. Jeg har læsere, der konsekvent besøger min blog, og der er en masse bloggere, som jeg er blevet meget glad for i løbet af de sidste par år.

Ingen tilladte snobs - Fuld

Når det er sagt, hvorfor deltager nogen i dette samfund for blot at være ond? Hvad er det ved deres liv, der er så elendigt, at de rent faktisk skal komme online og gå gennem en indsats for at sprede deres elendighed til andre? Hvor trist skal dit liv være?

Der skete et par begivenheder for nylig, som jeg fik. Det seneste var, at noget af min kode blev set på mit websted og hentet Reddit.com af en gent ved navn 'gizmo'. Jeg kender ikke gizmo, men jeg sætter pris på, at han tog sig tid og sendte linket.

Du er en SNOBTjek kommentarerne! SNOBS! Endnu bedre var, da et af mine websteder var på planeten Ajaxian. Se på disse kommentarer! Bare sårende. Jeg bad ikke om at blive lagt ned. Jeg havde et sejt værktøj, jeg brugte lidt sej teknologi, og jeg lagde det derude til folk. Det er endda gratis! Ingen behøver at gå til det, og hvis de gør det, behøver de ikke betale for det.

Pointen er, at der ikke er nogen grund til at være SNOB. At give råd, feedback, tip, bekymring, pointer, konstruktiv kritik ... alle disse metoder er 'socialt' acceptabelt. Det er alle ting, der hjælper os med at udvikle os og blive bedre til, hvad vi gør, og hvad vi ved. At være SNOB hjælper ikke noget. Det tilføjer ingen værdi til det 'sociale netværk'.

Okay ... nok af min rant. Hvad er en SNOB? Næste gang nogen er ond, respektløs eller bare uvidende på et socialt netværkswebsted, kan du sende dem grafikken til højre! Du er velkommen til at bruge en hvilken som helst af disse grafik, hvor og hvordan du vil! Send dem her, hvis de har brug for en fuldstændig forklaring.

Og hvis du er SNOB, skal du gå videre. Gør ikke flammer mig på dette - jeg sletter det bare.

8 Kommentarer

 1. 1

  Doug, undskyld, du var nødt til at oplyse din karpaltunnel for at fortælle os om de frække fyre på Ajax Planet. Der er hecklere i alle menneskemængder, antager jeg. Bed for dem. Det er hvad han ville gøre. Og fortsæt med at gøre, hvad du laver. Du er og inspiration til mig!

 2. 2

  Det ser ud til, at der er mange wannabe-mobbere derude, og de tror, ​​de kan chikanere og røre ved, fordi de er "anonyme" på internettet. Nogle mennesker slipper bare for at være røv ***. Den måde, jeg ser på det, er, at de er ynkelige, ensomme skabninger og ikke værd at reagere eller bekymre sig om.

 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7

  LOL,

  Jeg spekulerede på, hvornår nogen skulle komme rundt til denne stigende tendens. Jeg låner dit badge og sender det til andre. Så glem ikke at CC licensere det 😉

 8. 8

  Doug, vi alle elsker dig, skal vi piske noget røv, hvis vi giver mig besked, vil jeg prøve at finde nogle fyre, der stadig kan. Jeg kan, men ikke længe

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.