Analytisk + Kreativ = Succes med sociale medier

doug_patchHvad er de egenskaber, der driver succes i sociale medier? Når vi fortsætter med at vokse på arbejdet, leder vi efter talent og har brug for den rigtige blanding.

Min søn er en hæderlig matematikstudent ... og musiker. Min datter er sanger ... og en matematisk wiz. Jeg er meget analytisk ... men elsker at være kreativ i min skrivning og design. Musik er bestemt en nøgle til succes for både min søn og datter. Jeg er ikke musiker, men de kreative hobbyer, jeg arbejder på, har hjulpet min succes. Jeg tror, ​​at det at øve kreativitet uden for dit job hjælper, når du analyserer og løser problemer i dit job - og i sidste ende fører til din succes.

Jeg tænker ikke på mig selv som en ekspert på sociale medier, men jeg har haft tilstrækkelig erfaring med det til at hjælpe virksomheder med at lede gennem minefeltet og hjælpe dem udnytte de involverede medier. Næsten hver dag arbejder jeg på blogindlæg, præsentationer, taler, e-mail-design og webdesign. Hver af disse er et kreativt afsætningsmulighed for mig.

Hvis jeg skulle kortlægge min tid, er den ~ 50% kreativ og ~ 50% strategisk / analytisk. Jeg er ikke sikker på, at jeg kunne være som kreative i de løsninger, jeg arbejder med klienter og kolleger, hvis jeg ikke havde en slags afsætningsmulighed, der krævede, at jeg skulle øve mig dagligt. Jeg er taknemmelig for, at jeg konstant bliver udfordret til at komme med en kreativ løsning - hvad enten det er et design af brugergrænsefladen eller ordene til et underholdende blogindlæg.

Når jeg ser til mange af mine venner i branchen, der har succes, har de lignende afsætningsmuligheder for kreativitet. Mange af dem gør både udvikling og grafisk design. Nogle er musikere og andre er fotografer. En hel del er atleter ... men ikke enkle atleter, de er hvidvandsbjælker, adventure racere eller maratonløbere. Jeg kan ikke forestille mig den kreativitet, det kræver, for at din krop kan skubbe disse udfordringer igennem.

Jeg er altid forbløffet over at høre, hvad mine venner gør uden for deres arbejde. Mange mennesker skelner ikke mellem den kreative side af mit job og den analytiske, men det er bestemt noget, jeg har været i stand til at udnytte. Jeg ved, når jeg bruger løsninger fra hver type tænkning til at hjælpe med at løse den anden, og jeg er nødt til at gøre det meget ofte. Det kræver konstant øvelse og finjustering.

99% af tiden, efter min erfaring, kommer den hårde del om kreativitet ikke på noget, som ingen nogensinde har tænkt på før. Den hårde del er faktisk at udføre den ting, du har tænkt på. Seth Godin

Jeg vil meget gerne have, at læsere af dette indlæg deler deres kreative side og enten blogger eller kommenterer, hvordan det med succes påvirker evnen til at udføre deres jobansvar. Vær venlig at dele!

5 Kommentarer

 1. 1

  Da jeg først startede min karriere, ville jeg bruge mine dage på at skrive og kunstdirigere direct mail-indsats. Meget højre hjerne. Derefter ville jeg skrive databaseprogrammer om natten for at spore mailresultater til mine almennyttige kunder, der ikke havde råd til de tilpassede fundraising-pakker på det tidspunkt. Meget venstre-hjerne.

  Senere, da jeg var mindre involveret i den kreative side af direkte respons, skrev min kone og jeg med en tegneserie med et panel til en ugentlig avis (Milwaukee-versionen af ​​Chicagos "The Reader", kaldet Milwaukee Weekly). Jeg lavede al tegneserien for det.

  Det har været interessant at se, hvor ofte jeg prøver at blande begge typer aktiviteter. Det er en af ​​grundene til, at jeg ville gøre det, jeg lever for, selvom jeg ikke fik betalt for det.

  Tak for at bringe dette interessante emne op (i det mindste til ME!). Jeg ser frem til, hvad andre gør for at ridse både kreative og analytiske kløer!

  • 2

   "Jeg ville gøre hvad jeg lever for, selvom jeg ikke fik betalt for det." - det siger det hele, Jeff! Jeg tror, ​​jeg er i en lignende situation ... selvom jeg bliver nødt til at gøre noget for at betale regningerne. 🙂

 2. 3

  Jeg er grafisk designer om dagen, men i månederne januar-april påtager jeg mig et andet job med skatter. Da de to er radikalt forskellige, bliver jeg ikke så hjernetræt, som jeg ville have et andet deltidsjob, der laver noget, der ligner mit daglige job.

  Når jeg designer noget, hjælper det mig at være både praktisk og kreativ ved at bruge begge sider af min hjerne. Det har også gjort mig uvurderlig på kontoret. Jeg er i stand til at foreslå ideer, der kan hjælpe med vores forretning, men alligevel er lidt ud over det sædvanlige for at give os en fordel.

 3. 5

  Jeg arbejder med teknologi, men jeg er også musiker. Jeg tror at være i stand til at udlufte min musikalske energi hjælper med at rydde mit fokus og gør det muligt for mig at arbejde mere effektivt.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.