Gør sociale medier os til psykopater?

sociale psykopater

Tid til fredags sjov! Mange mennesker følg mig og værdsat ikke min stumpstyrke sociale taktik online. Jeg er ikke sikker på, at nogen har klassificeret mig som en psykopat offentligt eller ej, men der er sandsynligvis et par mennesker, der spekulerer på. Jeg tror ikke, jeg er det - men jeg er lidenskabelig i mine debatter online. Jeg bliver endda opvarmet en gang imellem - men jeg prøver stadig at vise respekt for andres meninger.

Den langsigtede virkning af at tilbringe sit liv i den virkelige verden, mens man konstant er forbundet med den virtuelle, er endnu ikke helt forstået. Mens behandling for internetafhængighed har været tilgængelig siden midten af ​​90'erne, er det værd at bemærke, at flere mennesker end nogensinde før udviser den ironisk antisociale adfærd, der nu er forbundet med at bruge for meget tid online. Gør sociale medier os til psykopater?

Grunden til min personlige aktivitet online er, at jeg er offentlig og gennemsigtig i min identitet. Jeg er ansvarlig over for de ting, jeg siger online, fordi jeg lægger mit navn og mit foto på det. Jeg gør ikke noget under anonymitet. Det er min overbevisning, at meget af den psykopatiske adfærd, vi ser online, er, fordi der ikke er nogen konsekvenser for folk, der slår løs eller er slemme online, når de gemmer sig bag kappen af ​​anonymitet. Jeg tror ikke, at folk er mere dårlige online end de nogensinde har været i det virkelige liv ... men det er lettere at være psykopatisk, når man ikke holdes personligt ansvarlig.

Socialpsykopat

5 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Det har intet at gøre med sociale medier. Det er kun, hvor problemet er mere visuelt, og hvor informationen er at samarbejde om undersøgelsen. Det har ALT at gøre med det faktum, at amerikanerne ... er OBSESSERET med arbejde. Alt i deres liv drejer sig om et eller andet aspekt af arbejdet, og kun få får længere ferie. Når folk ikke får nok tid til at tilbringe med deres børn (vores FREMTIDENDE ledere osv.), Lærer børnene ikke, hvordan man taler om ting med deres forældre. Mange lærer ikke de meget følelser, der adskiller os fra dyr. Jeg har set det på alle indkomstniveauer. De højtlønnede er ofte på arbejde eller væk og bruger meget lidt tid på at hæve skattekreditten, jeg mener barn ***. Spørg enhver barnepige eller au pair, det er trist, men alligevel oprørende på samme tid. Med hensyn til lavtlønnede ... mange arbejder to job osv. For at give og igen ... ..børn bliver ikke rejst ordentligt. Det er trist hele vejen rundt ... .. tør ikke sige, at Tyskland osv. Er det samme, de er MEGET forskellige, når det kommer til familieferie (det er ikke altid moderen), ferietid osv. Der er en bedre måde at hjælpe vores familier. Jeg læser artikler hele tiden og taler om, hvordan amerikanerne er de mest effektive arbejdere overalt ... .. Gå derefter til 6 timers hverdage og opdrag dine d *** børn !!!

  • 3

   Jeg tror, ​​jeg er en af ​​de amerikanere, som du taler om @driventowin: disqus! Jeg er imidlertid uenig i, at jeg har valgt et arbejde OVER familie. Jeg gjorde altid begge dele og har et utroligt forhold til mine børn (jeg var enlig far). Jeg tror ikke, du skal ofre den ene for den anden. Og jeg ville aldrig sætte min familie sidst.

   • 4

    Det er fantastisk at høre mand, det er det virkelig. Jeg ser så mange familier, hvor du kun ved, at de er en familie, b / c de ankommer og forlader sammen. Andre er så anstrengte for økonomiske stressfaktorer, at de ikke kan nyde livet. Bliv du klar, før du fik børn? Eller gør alt efter? Meget lettere at gøre, hvis du har børn efter, men det kan gøres.

    • 5

     Først da jeg startede min egen virksomhed (med $ 0 og min søn begyndte på college), havde jeg friheden til at blande de to fuldt ud! Jeg tror, ​​jeg arbejder mange flere timer end den gennemsnitlige amerikaner - men meget af det er uden for familietiden fra midnat til 4:XNUMX AM

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.