PR på sociale medier - Risici og belønninger

risiko versus belønning

For et antal år siden opdagede jeg fordelene ved online PR som en måde at udvide eksponeringen for mine klienter på. Ud over at sende til etablerede nyhedswebsteder oprettede jeg mit eget websted - Indy-Biz, som en måde at dele gode nyhedshistorier om klienter, venner og det lokale biz-samfund på.

I mere end to år har webstedet været en win-win-win. Alt var fantastisk indtil i går, da en meget ulykkelig person skrev en virkelig negativ kommentar. Kommentaren var som svar på en historie om en lokal virksomhed, der drives af en god ven af ​​mig.

Da jeg gennemgik kommentaren, var jeg ikke sikker på, hvad jeg skulle gøre. Hvad jeg virkelig ønskede at gøre, var at slette kommentaren. Hvordan tør han sige det om min ven? Men at slette kommentaren ville have krænket den tillid, jeg har bygget til mine læsere. Og hvis han virkelig var irriteret, ville han lige have sendt kommentaren et andet sted på nettet.

I stedet for jeg sendte et svar, uenig med det, han havde skrevet, og gav min ven en “heads up”. Hun bad flere andre mennesker i samfundet om at skrive kommentarer. Derefter tilføjede hun sit svar og opmuntrede den ulykkelige person til at kontakte hende direkte og erkendte, at telefonnummeret i den oprindelige pressemeddelelse var forkert.

I sidste ende var dette en stor casestudie om, hvordan virksomheder skulle bruge sociale medier til at styre deres online brand og omdømme. Du kan ikke forhindre eller kontrollere negative kommentarer. De vil eksistere. Men hvis du har en hær af loyale fans, vil de komme til dit forsvar og hjælpe dig med at håndtere situationen. Derudover vil stedet for at gemme sig i sandet, proaktivt nå ud til ulykkelige kunder eller kritikere i et offentligt forum, styrke dit omdømme generelt.

2 Kommentarer

  1. 1

    Jeg så dette, som det udfoldede sig i går, og det bekræftede bare min overbevisning om, at hvis du kan fremme og vokse et loyalt samfund, bliver misinformation og trolling hurtigt skubbet af dets medlemmer. Samtidig er negative kommentarer ikke altid en dårlig ting, da de giver os mulighed for at lytte og rette, hvad der måtte være gået galt.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.