Har sociale medier nået sin innovative kapacitet?

Sociale mediers vækst de sidste par år var ulig noget, vi nogensinde har set. Med på turen var selvfølgelig marketing på sociale medier. Når vi ser frem til 2014, kan jeg ikke lade være med at spekulere på, om det - lige så hurtigt som sociale medier steg - nåede sin innovative kapacitet. Jeg siger ikke, at sociale medier er nogen mindre populær det er heller ikke at sige, at marketing på sociale medier er det mindre effektiv, det er ikke min pointe. Min pointe er, at jeg ikke er så begejstret for, hvad der muligvis kommer næste gang.

Big data og muligheder for at målrette og reklamere vil fortsat finjustere teknologien (eller ødelægge den). De vigtigste interaktive elementer er her, selvom ... vi har samtale-, billed- og videoteknologier. Vi har mobil- og tabletintegration. Vi har forfatterskab og sociale mediers indvirkning på et brands samlede synlighed. Vi har endda allerede nogle aldersgrupper, der opgiver Facebook, de store drenge på blokken og uden tvivl den mest sofistikerede og funktionsrige platform.

Vi har allerede social overvågning, social kurering, social publicering, social syndikering, social kundesupport, social handel, social rapportering ... savnede jeg noget? Platforme er blevet langt mere sofistikerede og integreres nu i andre værktøjer til indholdsadministration, styring af kundeforhold og e-handelssystemer.

Tiden har også leveret utrolige erfaringer. Virksomhederne forstår det nu hvordan man håndterer modstandere online effektivt. Virksomheder ved, hvad de skal undgå på sociale medier - eller hvordan man gør det tag overskrifterne med det. Vi ved, at det kan være et sted, der får frem værst hos uhyggelige mennesker.

Hvad angår min egen sociale adfærd og udførelse, skravlede jeg i flere år for at uddanne mig på nye platforme og implementere strategier for fuldt ud at udnytte de nuværende platforme. Jeg har justeret mit fokus ved at bruge sociale medier til at diskutere og ekko mit indhold, men altid kørt folk tilbage til vores site for fuldt ud at engagere sig og konvertere. Mine daglige, ugentlige og månedlige processer for sociale medier bliver - tør jeg sige - at blive rutine nu.

Fremadrettet ønsker jeg at forbedre opbygningen af ​​et samfund i stedet for kun at bygge et publikum. Jeg vil ikke vise dig nye værktøjer, jeg vil også diskutere dem med dig. Men denne mulighed eksisterer allerede i dag - det er ikke noget, jeg ser ændre sig i det næste år.

Går jeg ud på dette? Ser du yderligere momentum og vækst i sociale medier marketingteknologier i det kommende år? Justerer du stadig din sociale mediestrategi, eller er den ret rutinemæssig? Er der et nyt værktøj derude, som du har brug for? Eller har vi alle de værktøjer, vi har brug for i dag?

2 Kommentarer

 1. 1

  En nylig blog i Harvard Business Review foreslog, at de sociale mediers løbende indflydelse vil give sig ind i den daglige adfærd hos de fleste medarbejdere, der vil forstærke marketingbudskabet gennem sociale medier. Denne forstærkning kan efter min ydmyge mening bare være katalysatoren for at ændre den nuværende indtægtsdrevne forretningsmodel til en folkedrevet forretningsmodel.

  Sociale medier vil fortsætte med at påvirke markedet ligesom telefon, radio, tv osv. Har gjort og fortsætter med at gøre det.

  Leanne Hoagland-Smith
  2013 - Top 25 salgspåvirkere - http://labs.openviewpartners.com/top-sales-influencers-for-2013

 2. 2

  Jeg tror, ​​at sociale medier fortsat vil påvirke ikke kun markedet, men også hverdagen.

  Det, jeg forventer i 2014, er dog stigningen i flere anonyme sociale netværk, såsom Duvamis og ChronicleMe.

  Duvamis tilbyder for eksempel innovative koncepter og funktioner kombineret med forbrugernes nytte og
  efterspørgsel efter sikkert online kommunikationsmiljø.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.