Sociale netværk siger, at de er overvældede

Depositphotos 23794459 xs

Jeg ved jeg er. Jeg kan simpelthen ikke følge med på alle de samtaler, jeg balancerer på tværs af alle mine sociale netværk. Heldigvis værktøjer som Viral varme, Hubspot, HootSuite, Buffer og andre hjælper mig med at styre alarmer, omtaler, svar og samtaler ... men jeg føler stadig, at jeg ikke gør alt, hvad jeg skulle gøre for at følge med. Jeg er ikke den eneste ifølge MyLife og Harris Interactive.

MyLife afsluttede for nylig en national undersøgelse om adfærd på sociale medier. Undersøgelsen afslører, at sociale netværkseksperter vokser endnu mere overvældet med jonglering af det stigende antal sociale netværk og e-mail-konti, de administrerer, hvilket resulterer i en frygt for at gå glip af (FOMO) og overvejelse af en "ferie" fra sociale medier helt.

Her er infografikken, de sammensatte i undersøgelsen:

MyLife_Overwhelmed_IG_2_7-2

2 Kommentarer

  1. 1
  2. 2

    Vi troede, at teknologien ville gøre vores liv lettere endnu, vi har INGEN mere "fritid" i dag, end vi gjorde for årtier siden. Og for nogle af os er linierne mellem arbejde og hjem blevet slørede. Vi er på vores enheder. Alle. Det. Freaking. Tid. Stor info. Tak for deling 🙂

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.