Du gør det forkert!

Wrongs

Som marketingfolk er vi alle fuldt ud klar over, hvor svært det er at ændre folks adfærd. Det er en af ​​de sværeste ting, du kan forsøge at gøre. Det er derfor, at Google for nu vil nyde fortsat søgesucces, fordi folk er vant til at "Google det", når de skal finde noget på nettet.

Billede 31.pngAt vide dette er jeg fascineret af antallet af mennesker, jeg ser på Twitter og blogs, der fortæller andre, at de bruger forkerte sociale medier. Hvad der fascinerer mig endnu mere er, at det er de mennesker, der enten arbejder som konsulenter eller hos bureauer, hvad enten det er PR, marketing eller sociale medier.

Du vil have en hemmelighed om, hvordan du kan fremme sociale medier og hjælpe virksomheder med at vokse deres forretning online? Stop med at fortælle folk, at de gør det forkert og begynde at fortælle folk, hvordan de kan gøre det bedre. Ingen ønsker at få at vide, at de tager fejl, de vil vide, hvordan de kan forbedre deres forretning. Det er en let måde at få din virksomhed til at vokse og se en bedre anvendelse af sociale medier på virksomhedsniveau.

Vi lærer alle, hvordan vi bruger disse værktøjer, giver folk styrke og ser, hvordan din virksomhed starter.

En kommentar

  1. 1

    Jeg er enig .. Jeg lavede et nyligt indlæg med titlen "Sociale medier, jeg har brug for en vejleder?" Jeg ser flere og flere virksomhedsejere tænke eller begynde at engagere sig i sociale medier, men finder ud af, at der er lidt afbrydelse. Nogle er uklare og andre nedvurderer de sociale mediers evne. For mange hævder "EXPERTS" at være en ekspert eller lovende resultater, som de ikke selv har opnået. Med manglende viden og tid til at lære sælges virksomhedsejere simpelthen. Jeg følger og respekterer dem på sociale medier, som om jeg så på dem som en finansiel konsulent. Hvis finanskonsulenten endnu ikke har etableret sig økonomisk, hvordan kan de konsultere for mig.
    Jeg ville sætte pris på enhver feedback på min blog http://yougonetwork.com/johnnie_firari/2009/08/so... Noget som ejer af en lille virksomhed, som jeg stadig er ved at forme og arbejde på at forpligte mig til. Tak.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.