Du gør det forkert!

Wrongs

As marketers we are all fully aware of how hard it is to change people’s behavior. It is one of the hardest things that you can attempt to do. It’s why Google, for now, will enjoy continued search success, because people are accustomed to “Google it” when they need to find something on the web.

Billede 31.pngAt vide dette er jeg fascineret af antallet af mennesker, jeg ser på Twitter og blogs, der fortæller andre, at de bruger forkerte sociale medier. Hvad der fascinerer mig endnu mere er, at det er de mennesker, der enten arbejder som konsulenter eller hos bureauer, hvad enten det er PR, marketing eller sociale medier.

Du vil have en hemmelighed om, hvordan du kan fremme sociale medier og hjælpe virksomheder med at vokse deres forretning online? Stop med at fortælle folk, at de gør det forkert og begynde at fortælle folk, hvordan de kan gøre det bedre. No one wants to be told that they are wrong, they want to know how to better their business. It’s an easy way to grow your business and see better adoption of social media practices on the corporate level.

Vi lærer alle, hvordan vi bruger disse værktøjer, giver folk styrke og ser, hvordan din virksomhed starter.

En kommentar

  1. 1

    Jeg er enig .. Jeg lavede et nyligt indlæg med titlen "Sociale medier, jeg har brug for en vejleder?" Jeg ser flere og flere virksomhedsejere tænke eller begynde at engagere sig i sociale medier, men finder ud af, at der er lidt afbrydelse. Nogle er uklare og andre nedvurderer de sociale mediers evne. For mange hævder "EXPERTS" at være en ekspert eller lovende resultater, som de ikke selv har opnået. Med manglende viden og tid til at lære sælges virksomhedsejere simpelthen. Jeg følger og respekterer dem på sociale medier, som om jeg så på dem som en finansiel konsulent. Hvis finanskonsulenten endnu ikke har etableret sig økonomisk, hvordan kan de konsultere for mig.
    Jeg ville sætte pris på enhver feedback på min blog http://yougonetwork.com/johnnie_firari/2009/08/so... Noget som ejer af en lille virksomhed, som jeg stadig er ved at forme og arbejde på at forpligte mig til. Tak.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.