Indvirkning på sociale medier på handel

handel med social valutaeffekt

I går installerede jeg en Belkin F9K1106 Dual Band Range Extender i min forældres hus for at prøve at få et signal i deres gæsteværelse. Jeg læste alle anmeldelser online og diskuterede det med et par folk, jeg kender. Jeg kunne ikke finde nogen med en endelig udtalelse, og anmeldelser var blandede; så jeg var bare nødt til at teste det for mig selv. Desværre tog forlængeren ikke op og forstærkede signalet nok. Men da mine forældre har Ethernet-stikkontakter (min far havde installeret for 20 år siden, da han byggede hjemmet!), Var jeg i stand til at tilslutte forlængeren til væggen, tilbage til deres router, og det gjorde tricket.

Alt dette spillede ud i mine diskussioner om Twitter, Facebook og Google+... med et par folk, der håber, at løsningen fungerer, så de kan foretage købet. Sociale medier driver handel!

Som alle ved, vokser brugen af ​​sociale medieplatforme eksponentielt. For at være præcis er brugen af ​​sociale medier inden for de sidste 7 syv år vokset 365 procent. Hverdagens millioner og millioner af mennesker udtrykker deres følelser og oplevelser om produkter og tjenester gennem sociale medier. Derfor fokuserer mange virksomheder deres opmærksomhed på social handel.

Denne infografik, Stigningen af ​​social handel fra Australiens Fedelta salgssted, leverer det store billede.

social media-impact-handel

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.