6 måder at maksimere sociale medier til marketing af begivenheder

begivenhedsmarkedsføring på sociale medier

Når jeg deltager i sociale medier, støder jeg ofte på begivenheder, som jeg ikke var opmærksom på, som mine venner, partnere eller klienter skal til. Jeg deltager i flere begivenheder, end jeg nogensinde har haft takket være Facebook-begivenheder, Meetup-meddelelser og en række andre tjenester, som jeg har tilsluttet mig. Denne infografik ser på, hvordan du kan bruge sociale medier til promovering af begivenheder; find ud af, hvad der er nøglen til et effektivt hashtag for begivenheder, og få tip fra eksperterne og meget mere.

Her er 6 måder at udnytte sociale medier til at markedsføre din næste begivenhed!

  1. Opret en Facebook Event at dele og promovere dit arrangement.
  2. Forskning hashtags og opret et unikt hashtag til din begivenhed.
  3. Udvikle og distribuere en forudskrevet tweet, som folk kan dele og promovere på Twitter. Brug et værktøj som Klik for at Tweet for at gøre det lettere.
  4. Opret indhold til at markedsføre og promovere dit arrangement online.
  5. Del og tag videoer og fotos taget ved arrangementet. Hvis du gør det tidligt nok, vil venner slutte sig til deres venner, der allerede er til stede.
  6. Del højdepunkter fra begivenhed på Instagram og kommer med nogle fantastiske.

Marketing på sociale medier, begivenheder

Infografik udviklet af Lakeshore Convention Center.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.