Følger din virksomhed de bedste fremgangsmåder på sociale medier?

Depositphotos12302335 s

Etikette på sociale medier... udtrykket får mig til at krølle. Det ser ud til, at der altid er nogen, der prøver at anvende et sæt regler på alt i dag og Jeg kan ikke tåle det. Selvfølgelig er der uacceptabel opførsel online og offline ... men platformens skønhed er, at uanset om du følger den såkaldte regler, vil du se resultaterne.

Her er et eksempel ... Jeg følger en stor e-mail-tjenesteudbyder på Twitter, og de har to gange DMd mig med en stor fed annonce til en kommende konference. Jeg forventede ikke reklamen og gav heller ikke tilladelse til at blive annonceret til, så det kunne argumenteres for, at de SPAMMEDE mig - lidt ironisk. Nogle mennesker kan have skreg blodigt mord, at et firma, hvis fundament var baseret på tilladelsesbaseret markedsføring, bare stak noget i alles Twitter-indbakke, som de ikke bad om. Jeg klagede ikke, jeg ignorerede bare reklamen.

Og så spekulerede jeg på ... fungerede det? Hvis det pågældende firma var i stand til at konvertere nogle tilhængere ved at skubbe på denne SPAM, og resultatet ikke var nogen klager eller folk, der ikke fulgte, skadede det noget? Det er problemet med etikette, det anvender et sæt regler, der ikke er aftalt af nogen til at håndtere et problem, der muligvis ikke eksisterer. Jeg følger ikke etiketteregler, og det vil jeg heller aldrig gøre. Jeg følger mit eget regelsæt, og folk kan med glæde følge mig eller følg mig som de ønsker (og ganske mange af dem gør!).

Denne infografik fra TollFreeForwarding indeholder hver social platform og etikette, der følger med hver. Uanset om du har brug for at kæmpe rundt i dine hashtags Twitter og Instagram eller rette dine kilder på Pinterest, skal du følge disse regler, så finder du dig selv med en glad, tilfreds social følelse!

Ikke i overensstemmelse med regler for sociale medieetiketter kan give en virksomhed mere eksponering og måske bedre resultater. Hvad synes du?

Din-komplette-sociale-medier-etikette-guide-INFOGRAFISK

En kommentar

  1. 1

    Ya godt, det var sjovt at komme igennem dine infografik og såvel som meget informativ !!
    Og jeg vil gerne takke dig for at dele indlægget med os !!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.