Egenkapital på sociale medier og investeringsafkast

gary vee

Gary Vaynerchuck er hurtigt ved at blive en social media-evangelist, som jeg altid holder op med at lytte til, følge og være enig med. Bryan Elliott for nylig interviewet Gary i en todelt serie, som jeg vil opfordre enhver virksomhedsejer ... fra lille til administrerende direktør ... til at lytte til.

Et punkt i interviewet slog mig - og jeg er ikke sikker på, at der var nok vægt på det i interviewet. Gary talte om virksomheder, der satte egenkapital i sociale medier. Markedsførere og virksomheder er ofte på udkig efter det hurtige hit, kampagnen med et stort afkast på marketinginvesteringer. Jeg tror, ​​at virksomheder virkelig skal tænke anderledes på sociale medier.

Jeg har altid sagt, at blogging er et maraton, ikke en sprint. Jeg har nu klienter, der er frustrerede, fordi de efter flere måneder ikke ser det enorme afkast, som nogle i branchen erklærer. De ser dog vækst og momentum, og det er det, vi fokuserer deres opmærksomhed på.

Det er meget som at lægge penge på din pensionskonto og forvente at gå på pension om et par år. Kunne det ske? Jeg formoder, at du kunne ramme en bestand, der bryder ud .. men hvad er chancerne ?! Faktum er, at hver tweet, hvert blogindlæg, hvert Facebook-svar ... og det efterfølgende følgende, du modtager ... er en lille investering i din virksomheds fremtid. Stop med at lede efter en øjeblikkelig løsning.

Ligesom din pensionskonto, se tendenser og sørg bare for, at den går i den rigtige retning. Vokser du efter? Nå du ud til flere mennesker? Får du flere omtaler, likes og retweets? Disse er alle nikkel, øre og skilling, der bliver deponeret på din sociale mediekonto.

Jeg startede personligt med sociale medier for et årti siden og har investeret ugentligt, hvis ikke dagligt. Nogle mennesker er forbløffede over, hvor hurtigt min forretning, Highbridge, er vokset. Vi har haft vores kontor åbent lidt over et år og har været fuld tid i ~ 18 måneder. Vi har 3 fuldtidsansatte og over et dusin fuldtidspartnervirksomheder, som vi arbejder dagligt med. Vi har kunder fra New Zealand, hele Europa og hele Nordamerika.

Jeg byggede ikke dette firma om et år eller to år. Jeg byggede virksomheden i løbet af det sidste årti og byggede ekspertisen i endnu et årti før det. Tyve års investering i mig selv og mit online community før Jeg har nogensinde åbnet dørene til min forretning! Det kræver momentum, tålmodighed, ydmyghed ... og non-stop pres for at få succes.

Hvis din virksomhed begynder at investere hurtigere, snarere end senere, er chancerne for, at din virksomhed er robust og har en trofast gruppe af kunder og fans stor. Begynd at sætte egenkapital på sociale medier i dag, og du går ikke glip af det. Som Gary siger, har enhver overgang i moderne medier - fra aviser, til magasiner, til radio og tv - begravet virksomheder, der ikke kunne tilpasse sig. Hvis din virksomhed beslutter ikke at investere, er det fint. Det gør dine konkurrenter.

Risikoen er for sent. Forsøger at gå på pension ved 65, når du begynder at spare ved 60, virker ikke. Det vil heller ikke investere i sociale medier. Virksomheder skal fundamentalt ændre den måde, de ser på sociale medier, søgning (påvirket af socialt) og online markedsføring, hvis de er hjemme for at overleve i morgen. Dette er ikke en mode.

3 Kommentarer

  1. 1

    Det er sådan, jeg har haft det i de sidste par uger. Det er forfriskende at se dit perspektiv på dette og erkende, at sociale medieindsatser tager tid selv i en atmosfære, der reagerer NU!

    Jeg bloggede faktisk bare om mine bekymringer, før jeg læste dette! Jeg læste det igen efter at have læst dit indlæg og så, at jeg havde skrevet - "Jeg tror, ​​at den SVÆRESTE del af at lede indsatsen på sociale medier ønsker øjeblikkelige resultater i en øjeblikkelig reaktionsverden!" (http://bit.ly/l5Enda).

    Tak for indlægget Douglas! Det er MEGET værdsat!

  2. 2

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.