Den virkelige grund til at ansætte en social media-guru

Depositphotos53911431 s

I løbet af det sidste årti har jeg arbejdet utrætteligt med at opbygge en online-følge, autoritet og til sidst et blomstrende virksomhed. Nu står jeg over for folk, der ønsker at leje mine tjenester, så jeg kan hjælpe dem med at gøre det samme. Til tider er det et godt firma med utroligt talent, og jeg er i stand til at levere. Nogle gange er det ikke tilfældet, og jeg leverer en anden service.

Gennem disse år har jeg set andre overgå mig online og har lært meget. Jeg har også overgået mange andre ... meget få har en udgivet bog eller en egen virksomhed, der er centreret omkring deres ekspertise. Det har givet mig indsigt i, hvad der fungerer, hvad der ikke fungerer, hvilke investeringer der kan starte din autoritet, samt hvad der virkelig kan skade den.

douglas karr seth godin

Al denne viden er dog ikke rigtig grunden til, at du vil ansætte mig. Disse oplysninger er derude ... de er online gennem mine blogindlæg, min forretningsblogging bog og mine præsentationer. Hvis du følger mig eller nogen af ​​de andre såkaldte sociale medier-guruer, næsten alle udsender oplysningerne derude gratis. Sikker på - mange tilbyder kondenserede træningsmuligheder for at få et crashkursus (det er en god grund til at se os tale) ... men pointen er, at du stadig kan få det uden at ansætte os.

Det, du ikke kan få gratis, er vores autoritet. Sociale medieguruer har en stor følge - typisk inden for en dejlig niche. Min niche er online markedsføring, indgående markedsføring og inkorporering af søgning, sociale og andre online teknologier til at opbygge forretning. Mens jeg konsulterer med mange virksomheder om disse emner - andre virksomheder, der har investeret i mine tjenester, leder efter noget helt andet ...

De leder efter min godkendelse så de kan opbygge autoritet hurtigere ... samt adgang til mit publikum.

Fans, tilhængere, læsere og abonnenter er en værdifuld vare i dag ... især hvis du kan fortsætte med at vokse det følgende. Nogle mennesker beder mig tale, fordi de har set og haft glæde af mine præsentationer - men mange andre beder mig tale, fordi de ved, at jeg vil markedsføre deres forretning eller deres konference for mit publikum. Hvis jeg taler - vil jeg have det til en stor begivenhed ... udsolgt med buzz over hele Internettet. Helt ærligt er der ringe chance for, at jeg promoverer en begivenhed, som jeg ikke deltager i ... Jeg bliver simpelthen ikke begejstret for dem nok til oprigtigt at promovere dem ... og mit publikum kan fortælle.

Når det er sagt, tager jeg mine talemuligheder og påtegninger alvorligt. Jeg udsender ikke blot en anbefaling uden at tro på kilden - selvom jeg får betalt for at gøre det. Jeg arbejder med mange virksomheder, som jeg aldrig har nævnt online. Det er ikke, at jeg ikke tror, ​​de er værdige, det er, at det ville være irrelevant at nævne dem for mit publikum. Introduktionen ville se malplaceret og tvunget ud.

Jeg er overrasket over antallet af sociale medier-guruer der tilbyder betalte indlæg, betalte tweets og betalte påtegninger uden at sikre, at de giver værdi til deres publikum. De sætter osteagtige fotos med dem, der står ved siden af ​​en, der er vigtig for på en eller anden måde at give en fornemmelse af, at de skal være lige så vigtige ... se fotoet ovenfor;

Jeg gør alt for at undgå denne taktik ... det ville være en fornærmelse mod publikum, jeg har arbejdet så hårdt på at bygge og i sidste ende sætte dem i fare. Jeg synes, det er en kortsigtet strategi at tjene penge ind-og det devaluerer deres publikum over tid. Mange af de tjen penge online guruer gør dette. De er nødt til at snyde og købe påtegninger bare for at holde trit med den oppustede persona, de har oprettet online. Deres publikum kommer og går, når det opdager, at de er blevet narret.

Hvis du virkelig vil have en stor online tilstedeværelse og adgang til publikum sociale medier guru, det nemmeste middel til at gøre dette er at ansætte en stor sociale medier guru det har følgende, som du ønsker at få adgang til og opbygge autoritet med. Under FTC-retningslinjer vil jeg altid oplyse, at de er en klient, eller at jeg får kompensation for min godkendelse. Fordi jeg har været forsigtig med ikke at pimpe mit publikum ud til nogen, der vil kaste mig en sorteper, er mit publikum ligeglad med, at jeg får betalt for det. De er kommet til at erkende, at selv mine betalte påtegninger altid vil give værdi.

Ansættelse af en guru på sociale medier kan give dig nøgleinformation og konsultation, der kan hjælpe dig med at drive din virksomhed ... men den virkelige grund til at ansætte en er at få adgang til deres publikum og autoritet gennem en godkendelse. Uden den har du en lang vej foran dig. Med det kan du starte din sociale medie tilstedeværelse og online autoritet.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.