Sociale medier gør og ikke skal

gør ikke sociale medier rådgivning

Den anden aften talte jeg til en anden marketingmedarbejder, og vi diskuterede sociale medier, begivenheder og resultater. Han fortalte mig, hvordan han bare ikke havde set resultaterne fra sociale medier for at gøre det umagen værd. For at være ærlig kan jeg ikke sige, at jeg er helt uenig. Mens min professionelle profil og forretnings rækkevidde fortsætter med at vokse, kan folk bemærke, at min personlige følelse på sociale medier har været stillestående i nogen tid.

Helt ærligt er det meste af min tid brugt på sociale medier i private diskussioner uden for mit professionelle netværk. Jeg deltager dagligt i professionelle samtaler, men det er en brøkdel af min personlige brug.

Betyder det, at det ikke er umagen værd? Nej selvfølgelig ikke. Jeg tjener ikke aktivt på at tjene penge på mit sociale medie publikum, så det er ikke noget, jeg mister penge på. Og ærligt talt vil jeg ikke altid sælge på sociale medier. Efterlader jeg penge fra bordet? Måske - men det store antal overordnede sociale medier, der følger efter i forhold til den målgruppe, der ville gøre forretninger med mig, overlapper næsten ikke.

Det følgende giver er den rækkevidde, jeg har brug for for at udnytte skrive- og talemulighederne. Folk ser de store tal, så de åbner deres dør for mig. Når jeg har disse muligheder, bringer de direkte indtægter. Så - i det lange løb tjener jeg på min brug af sociale medier? Det tror jeg!

Vil jeg stoppe aktivt med at markedsføre og bruge sociale medier? Absolut ikke - det er stadig en kanal, hvor mit publikum eksisterer, et samfund, der tilføjer værdi til mit arbejde, og hvor folk undersøger købsbeslutninger. Det er det simpelthen ikke som øjeblikkelig or rentabel som andre kanaler er for mig. Jeg finder ud af, at jeg har øget indflydelsen på sociale medier, når jeg har kombineret det i tværkanalsmarkedsføring og promoveringer mere end at bruge det som en silo-kanal, så det er sådan, vi styrer og udfører vores strategi for sociale medier.

Sociale netværk er gode steder at promovere dit arbejde og din virksomhed - især de forbrugere, der søger på kanalerne ved hjælp af nøglesætninger, udtryk og hashtags - men de er ikke stedet for en hård salg, så det er vigtigt at have mere ægte interaktioner. Du skal udvikle tillid og forståelse hos potentielle kunder.

Folkene på Insurance Octopus har gjort et godt stykke arbejde her med at sammensætte nogle gode sociale medier bedste praksis i denne infografik om planlægning, brug, hashtags, publikums- og indholdsbrug. Det er godt råd!

Do's and Don'ts of Social Media Marketing

En kommentar

  1. 1

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.