Vær ikke modløs med sociale medier

jay baer

jay baerEn af de mennesker, jeg går ud for at høre tale, er Jay Baer. I morges måtte jeg vågne op før solen for at køre op til Blog Indiana at høre hans keynote - og det var turen værd. Der er en hel del grunde. Jay har 20 års erfaring som marketingmedarbejder og viger ikke væk fra at udtale sig. Jay er også en ægte person - der er ingen forskel på, hvem du ser på scenen, og hvem du møder personligt. Efter at have set Jay tale et halvt dusin gange, har jeg ikke set den samme præsentation to gange.

Jeg beklagede over Jay, at jeg var nysgerrig, hvordan nogle blogs, der var meget mindre end mine, modtog flere retweets, likes og omtaler. Jeg spekulerede endda måske på, om nogle folk spillede i branchen. Jay troede ikke, de var det - han får masser af retweets og social deling på sin blog, Overbevis og konverter (en skal læses!).

Jeg tror ikke, at kvaliteten af ​​stillingerne er problemet - vi respekteres meget i marketingbranchen. Jay og jeg diskuterede mængden af ​​trafik, jeg fik, og til sammenligning får hans blog lignende læserskare. Imidlertid er hans læsere ret aggressive på deling de oplysninger, som Jay udsender. Ikke et lille beløb - et enormt beløb ... i gennemsnit 200 tweets pr. Indlæg!

I Jay's hjørne er hans utrolige indhold, hans ekspertise i at kommunikere med hans netværk og hans løbende taleopgaver. Han har også en meget større følge på Twitter og Facebook, end vi gør. Overalt er Jay et par striber over min rang. Hvis jeg er kaptajn, er han admiral. Jeg respekterer ham meget.

Tilbage til læserskare.

Ved at tale dette ud blev det tydeligt, at de mennesker, der følger Jay, er yderst sociale med stor autoritet. Folk, der følger Jay, er også i toprangerne! Mange af Jays tilhængere har en enorm følge alene - og de elsker at dele med deres netværk. Dette er forskellen mellem mit publikum og Jay's. Jeg er en slags møtrik og fyr, der kæmper for det med marketingfolk i skyttegravene. Selvom vi tiltrækker folk på alle niveauer af uddannelse og erhvervserfaring ... er det en blog om marketing.

Jay har også en blog om marketing, men han er meget mere fokuseret og raffineret inden for sociale medier end jeg. Vi skar et bredt skår ... med alt fra analytics til e-mail marketing. Det publikum, jeg når ud til, er engageret, men har ikke en tendens til at dele eller promovere det indhold, jeg skriver. Mange af mine læsere er totalt inaktive på sociale medier og fokuserer mere på brandmarketing og reklame.

Her er min pointe. Jeg var kortsynt, da jeg klynkede over mit indholds ydeevne. Jeg burde overhovedet ikke være modløs - jeg burde opmuntres til, at jeg taler til en engageret gruppe af læsere, der endnu ikke er sprunget ind i de sociale medier. Jeg håber, jeg kan hjælpe dem med at komme derhen, men det kan ikke være i dag eller i morgen, det kan være år væk. Dit netværk vil sandsynligvis være ens, især hvis du ikke er i onlineindustrien. Bliv ikke modløs, da du skriver masser af godt indhold, men det deles kun af en håndfuld mennesker. Ikke alle er så sociale som vi er.

3 Kommentarer

 1. 1

  Tak. Jeg fortjener ikke noget af det, men tak.

  Jeg har aldrig kørt tallene på dette definitivt, og jeg er sikker på, at der er outliers, men jeg mener, at det er sandt anekdotisk. Hvad jeg fortæller mine klienter, der blogger, er, at jo snævrere dit indholdsfokus er, jo mere sandsynligt er det, at du opfordrer til deling og abonnementsadfærd, fordi det er mere sandsynligt, at læseren føler, at du taler direkte om deres situation. Afvejningen er trafik.

  Bredere = flere besøgende, mindre deling + abonnementer
  Smal = færre besøgende, mere deling + abonnementer

  Damn, nu skal jeg også skrive et blogindlæg om dette! Tak for nudge DK. Dejligt at se dig som altid!

 2. 3

  Twitter er stadig en legeplads for den intellektuelle og sociale "twitterati." Jeg følger over hundrede mennesker i marketing / social / tech-rummet alene, og det kan være en smule skræmmende at behandle alle oplysningerne. Meget af det indhold, der bliver retweetet, stammer fra en endnu mindre delmængde. Tal om sammenlægning, hvad med at omdøbe det forværring. Den ene ting, jeg vil fortælle Dick Costolo på Twitter, er "Få Twitter derude til masserne, de store uvaskede håndlangere, giv mig 400 millioner Twitter-brugere, og tal så om en effektiv indtægtsmodel." Men når det kommer til, hvad jer laver, er bundlinjen, at man regelmæssigt skal give nyttige, tankevækkende indsigter. Og (trommelrulle) skal du, skal bare interagere med publikum via kommentarer til begivenheder overalt. Faktisk har de kommentarer, jeg læser, i mange tilfælde ofte meget gode ting i dem. Dette er forbandelsen og velsignelsen af ​​kulten som vores lods virkelighed.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.