Svar ikke på en anmodning om sociale medier på denne måde

Faret vild

En af mine foretrukne mobilapplikationer er Waze. Det dirigerer mig væk fra trafik, hjælper mig med at undgå farer og advarer mig om politiet fremad - redder mig fra hurtige billetter, hvis jeg tilfældigvis dagdrømte og kørte over grænsen.

Jeg var i bilen forleden og besluttede at stoppe ved en cigarbutik for at hente en gave til en ven, men jeg var ikke sikker på, hvilke der var i nærheden. Resultatet var ikke så imponerende ... med en cigarbutik 432 km væk angivet som "omkring mig". Så jeg gjorde, hvad enhver god kunde ville gøre. Jeg tog et screenshot og delte det med Waze.

Desværre er dette svaret, jeg modtog:

Som jeg straks svarede på:

Tråden stoppede der.

Jeg er ikke sikker på, hvor mange virksomheder der gør dette, men det skal stoppe. Hvis du giver en gateway til din virksomhed via sociale medier til dine kunder, skal du forvente, at de rapporterer problemer på den måde, og du skal være folk, der er bemyndiget til at svare.

1 ud af 4 brugere af sociale medier klagede via sociale medierog 63% forventer hjælp

Jeg tog allerede et par minutter ud af dagen, fordi jeg var interesseret i kvaliteten af ​​appen, jeg vil ikke navigere til en anden side, udfylde en masse oplysninger og vente på et svar ... Jeg ville bare have dig til at vide din app blev brudt, så du kunne ordne det.

Et godt svar ville have været Tak @douglaskarr, jeg har rapporteret problemet til vores udviklingsteam.

En kommentar

  1. 1

    Helt enig. Jeg har gjort dette et par gange, og jeg får det sædvanlige svar "kan du udfylde en fejlrapport" eller "kan du e-maile os på X" - Og jeg har svaret ligesom du gjorde.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.