Sociale medier forklaret med kaffe

kaffe sociale medier

Kaffe er en af ​​de utrolige fornøjelser i mit liv, som jeg bare ikke kan undvære. Jeg nipper til en friskristet mørk fransk stege lige nu og dens fantastiske brygget i min komfur espressomaskine. Mine bedste venner ejer en kaffebar. Der er ikke noget, jeg elsker mere end at opdage noget kaffehus uden kæde, når jeg er på farten. Det meste af tiden, hvor jeg møder nogen, er det på en kaffebar. Kaffe er gået ud over stimulerende stoffer og er nu en drink forbundet med så mange gode minder for mig.

Denne infografik nedenfor er fra Marketplace Maven og blev inspireret af ingenien Sociale medier og donuts af Three Ships Media i Raleigh.

Sociale medier forklaret med kaffe

3 Kommentarer

  1. 1

    Da jeg er en almindelig kaffedrikker, og jeg ikke kunne arbejde mig igennem en dag uden mindst en kop kaffe, finder jeg denne “infografiske” virkelig strålende. Der er bare så meget sandhed i det. Tak for at dele dette med os Douglas.

  2. 3

    Jeg er mere af en tedrikker selv, men det er en rigtig god infograf Douglas. Jeg bliver muligvis nødt til at udskrive det og dele det med min mor næste gang jeg besøger - måske får hun nu hvad jeg laver LOL Åh og jeg kan især godt lide Google+ forklaringen 🙂

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.