ATTN: Udviklere af applikationer til sociale medier

sociale medieudviklere

Twitter. Facebook. LinkedIn. Min blog. Min selskab.

Bortset fra dem har jeg en Google-konto. jeg har en Gravatar konto. jeg har en WordPress konto. Jeg har en Yahoo! konto. Jeg er på Flickr. Lækker. Technorati. Ning.

Før det var der MySpace. Og AOL. Tilbage på dagen havde jeg endda en Prodigy-konto.

Så her er mit spørgsmål, da jeg absolut er overalt online, når du udvikler din software, hvorfor i alverden beder du mig om at udfylde de samme spørgsmål, uploade de samme billeder og indsende nye login og adgangskoder? Hvorfor ville du gøre dette mod dig selv? Hvorfor ville du gøre dette så smertefuldt i din ansøgning?

Jeg har offentliggjort mine personlige data overalt på Internettet. Gå og brug det. Gør det let for mig. Bed mig om at logge ind ved hjælp af Oauth og hente alle oplysningerne fra et af mine netværk og bruge det til dit nye.

Lad mig ikke finde et nyt login eller se, om det er tilgængeligt. Frustrér mig ikke med at indsende en adgangskode (to gange), som jeg aldrig kommer til at huske ... der ikke matcher nogen anden adgangskode, fordi dine regler er forskellige. Lad mig ikke bekræfte min e-mail-adresse - det gjorde jeg allerede for mine andre tjenester.

Heck, brug OpenSocial API for guds skyld! Du kunne så få mig og Alle mine venner.

Jeg er tilfreds med Twitter, Facebook og LinkedIn. Jeg har ikke brug for dig. Jeg har ikke brug for din ansøgning. Den sidste ting du burde gøre er at stille mig alle de samme spørgsmål, som jeg har svaret i det sidste årti. Vil du imponere mig? Gå ud og indsaml og skrab alle de oplysninger, du kan finde om mig, og bed mig bare bekræfte det.

Stop med at være så doven. Det er mig, du kan forvente at være doven. Gør det hårde arbejde for mig. Så prøver jeg din ansøgning. Indtil da, lad mig være i fred.

Tak.

2 Kommentarer

  1. 1
  2. 2

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.