Sociale bogmærker: Skjul og søg

Depositphotos27736851 s

UPDATE: - Med det nye webstedsdesign og den manglende brug af linkene besluttede jeg at tage dem af. Ingen klager hidtil! Denne ændring fungerer stadig, hvis du vil bruge den.

Jeg var baghovedet på noget sjov, der foregik over kl Nektros. Posten handlede om, hvorfor du skulle slippe af med alle disse et-kliks sociale bogmærkelinks på dit websted. Jeg har også fået et par andre folk til at kommentere dem ... nogen fortalte mig, at jeg kun havde 25 [sarc].

Jeg ville ikke tage dem af ... jeg kan godt lide dem. Jeg ved ikke helt hvorfor, men det gør jeg. Udover at gøre det let at bogmærke min side, vil jeg også have, at folk ser alle de steder derude, der hjælper med at bogmærke. Der er masser af dem! Jeg er sikker på, at før eller siden vil de gode stige til toppen, og de andre dør, men jeg vil ikke presse nogen til at bruge det ene eller det andet.

Så ... jeg gjorde, hvad enhver god hacker ville gøre. Jeg hackede Omgængelig plugin og tilføjet noget JavaScript, der skifter knapperne til eller fra. Det tog 3 ændringer:

 1. Rediger det sociale plugin for at tilføje linket til at klikke på og fra ... Bemærk bundlinjen er ikke ændret ... det er bare for at vise dig, hvor koden skal indsættes:
  stolpe; $ html. = ' Social Bookmarking '; $ html. = '> div id = "bogmærke _'. $ postid. '" class = "sociable" style = "display: none"> '; $ html. = get_option ("sociable_tagline"); ?>
 2. Rediger Sociable.css -filen for at angive tilføjelse af en hånd/markørmarkør ... fordi det simpelthen er en onclick -begivenhed og ikke rigtig et link:
  .link {markør: hånd; markør: markør; }
 3. Rediger dit temas overskriftsfil for at sætte den generiske funktion til for at slå div til og fra:
   function showdiv(name){
   var obj = (document.getElementById)? document.getElementById(name) : eval("document.all[name]");
   if (obj.style.display=="none"){
   obj.style.display="";
   }else{
   obj.style.display="none";
   }
   }
  

Så ved at klikke på linket Social bogmærke slås indholdet til og fra for det specifikke indlæg!

4 Kommentarer

 1. 1
 2. 2
 3. 3

  Ja, vær venlig at gøre! Jeg ville gøre brug af dette, men tro, at jeg gjorde noget forkert (dog som nogensinde med teknologi, ikke nødvendigvis) - Jeg takkede heldigvis originalen, for da jeg forsøgte at gennemføre ændringerne, brød min blog - tom skærm, ingen adgang til administrator. En plugin-variant ville være så meget mindre skræmmende for os uden evnen til at gøre sådanne seje ting med tillid! 🙂 x

 4. 4

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.