Sociale bogmærker: Skjul og søg

Depositphotos27736851 s

UPDATE: - Med det nye webstedsdesign og den manglende brug af linkene besluttede jeg at tage dem af. Ingen klager hidtil! Denne ændring fungerer stadig, hvis du vil bruge den.

Jeg var baghovedet på noget sjov, der foregik over kl Nektros. Posten handlede om, hvorfor du skal slippe af med alle disse links til sociale bogmærker på dit websted. Jeg har også fået et par andre mennesker til at kommentere dem ... nogen fortalte mig, at jeg kun havde 25 [sarc].

Jeg ville ikke tage dem af ... Jeg kan godt lide dem. Jeg er ikke helt sikker på hvorfor, men det gør jeg. Udover at gøre det let at bogmærke min side, vil jeg også have folk til at se alle de websteder derude, der hjælper med at bogmærke. Der er masser af dem! Jeg er sikker på, før eller senere vil de gode stige til toppen, og de andre vil dø af, men jeg vil ikke presse nogen til at bruge den ene eller den anden.

Så ... jeg gjorde, hvad enhver god hacker ville gøre. Jeg hackede Omgængelig plugin og tilføjet noget JavaScript, der skifter knapperne til eller fra. Det tog 3 ændringer:

 1. Rediger det Sociable Plugin for at tilføje linket for at klikke på og fra ... bemærk, at bundlinjen ikke har ændret sig ... det er bare for at vise dig, hvor du skal sætte koden i:
  stolpe; $ html. = ' Social Bookmarking '; $ html. = '> div id = "bogmærke _'. $ postid. '" class = "sociable" style = "display: none"> '; $ html. = get_option ("sociable_tagline"); ?>
 2. Rediger Sociable.css-filen for at indstille tilføj en markør til en hånd / markør ... fordi det simpelthen er en onclick-begivenhed og ikke rigtig et link:
  .link {markør: hånd; markør: markør; }
 3. Rediger dit temas overskriftsfil for at sætte den generiske funktion i for at skifte div til og fra:
   function showdiv(name){
   var obj = (document.getElementById)? document.getElementById(name) : eval("document.all[name]");
   if (obj.style.display=="none"){
   obj.style.display="";
   }else{
   obj.style.display="none";
   }
   }
  

Så ved at klikke på linket Social bogmærke slås indholdet til og fra for det specifikke indlæg!

4 Kommentarer

 1. 1
 2. 2
 3. 3

  Ja, vær venlig at gøre! Jeg ville gøre brug af dette, men tro, at jeg gjorde noget forkert (dog som nogensinde med teknologi, ikke nødvendigvis) - Jeg takkede heldigvis originalen, for da jeg forsøgte at gennemføre ændringerne, brød min blog - tom skærm, ingen adgang til administrator. En plugin-variant ville være så meget mindre skræmmende for os uden evnen til at gøre sådanne seje ting med tillid! 🙂 x

 4. 4

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.