Du ved, du er en smippy når ...

hippie

Du ved, at du er en social media hippy (smippy), når:

(Før du går ud i en kommentar, skal du sørge for at læse det sidste afsnit i dette indlæg!)

Jeg elsker smippies, misforstå mig ikke. Jeg vil gerne være det en dag - efter at jeg har sparet nok penge op til at købe jord i bjergene (med satellitbredbånd) og et par liter patchouli. Imellem nu og da skal jeg dog betale regningerne.

Mine regninger bliver betalt, når virksomheder har fremsyn og mod til at drage fordel af medier, der resulterer i bedre ROI og kundetilfredshed end tidligere. Jeg hjælper dem med at gøre det, og jeg vil ikke undskylde for det.

Twitter som et marketingmedium

Guy Kawasaki fortalte Robert Scoble, at Twitter måske er det største PR-værktøj i historien. Twitter udvikler sig.

I de seneste interviews har grundlægger Evan Williams allerede bemærket, at han er mere begejstret for mulighederne for Twitter som et marketingmedie end blot en social platform. Twitter tager også skridt til tjene penge på succesen. Tag den smippies!

Twitter er en tilladelsesbaseret marketingmedium. Som sådan giver det en perfekt mulighed for virksomheder at markedsføre sig, hvordan de finder effektive. Ved at automatisere direkte svar via Tweetlater og automatisk udstationering af mine blogindlæg i twitterfeed, Jeg har øget antallet af abonnenter på min blog med 5% og øget daglig læsertal (direkte fra Twitter) med 8% i gennemsnit.

If dig vælg at følge mig, du giver mig iboende tilladelse til at kommunikere med dig. Bliv ikke ked af det, når jeg gør det. Den første ting, som alle virksomheder skal gøre, er at udnyt det håndtryk og svar direkte med noget rart. Hvis du ikke kan lide det? Følg ikke op! Det er så let.

Social Media Marketing

Smippies skulle blive lykkeligere, ikke mere ked af det, om marketing på sociale medier. Popups og anden påtrængende markedsføring forsvinder ud i solnedgangen. Endelig tilpasser virksomheder sig og søger at finde og oprette forbindelse til forbrugere, hvor forbrugeren er - ikke ved at trække forbrugeren, der sparker og skriger til dem.

Search Engine Marketing er et godt eksempel på dette. Corporate blogging bliver en vigtig øvelse for virksomheder, da det er et fremragende middel til både fastholdelse og erhvervelse. Forbrugerne er på søgemaskiner - det er her virksomheder skal være!

Når virksomheder strejker!

Så du har læst igennem alt, og du må tro, at jeg er et stort kapitalistisk gris, der råder virksomheder til at bruge ethvert medium, det kan, til at manipulere, manipulere, manipulere og sælge, sælge, sælge.

Ikke tilfældet.

Det smukke ved sociale medier er, at det endelig har balanceret spillereglerne. Virksomheder, der forsøger at misbruge mediet, vil ikke kun mislykkes, de bliver flove. Manipulationen og misbruget af Twitter, blogging og sociale medier bliver mødt med smertefulde og hurtige straffe ... hvis ikke alt sammen er en katastrofe.

Det er godt for alle! Smippies inkluderet.

8 Kommentarer

 1. 1
 2. 3

  Elsker dette indlæg! Det fik mig faktisk til LOL.

  Da jeg begyndte at svare, fik det mig til at tænke lidt mere, så jeg endte med at sende et svar på min blog: http://www.afhill.com/blog. Der er helt sikkert smippies derude, og vil sandsynligvis altid være. Men flere af os har brug for at stræbe efter at være smullets - dem, der genkender begge sider af sociale medier: det personlige såvel som det professionelle.

 3. 4

  Faktisk fulgte Andrea herfra fra sit indlæg om dit indlæg (og jeg tror, ​​jeg vil også henvise til det).

  Definitivt tælle mig (og vores netværk) ud af Smippy-mængden. Men som dit indlæg viser, blogger intelligent og som et rigtigt menneske en i både kategorierne Smippy og "Smullets" (komplimenter af Andrea) 🙂

  Blogging er bestemt ”automatisk”, når du først kommer forbi input (manuelt) af, hvad det er, du formidler. Jeg tror, ​​at de blogs, der gør mig lidt skøre, er dem, hvor menneskelige hænder kun stødte på det, da det blev oprettet.

  Du kan se forskellen 🙂

  Mærkeligt nok synes Twitter at være et rungende tema for mig i dag - både i e-mails og indlæg. Vi har også dækket det før og bruger det, men det er som at lære et nyt ord ... der er altid en grund til, at ting dukker op igen (så en opdatering af Twitter er i orden, eller sådan synes universet at fortælle mig).

  Åh, og btw, tilbagetrækningen i bjergene med en satellitforbindelse lyder også godt for mig!

 4. 5

  Smippy, Smulets ... Dette får mig til at grine! Du gør et meget godt punkt om, hvordan smippies bliver flov, fordi det er alt, hvad jeg hører ... .. fjern alt undtagen temaet. Hvis du vil have trafik fra tweeners, skal du hellere have nogle klokker og fløjter, så de selv kan se på din blog.

  Alligevel er jeg i fyrreskoven, elsker det, men har stadig også regninger at betale. 🙁

 5. 6
 6. 7

  Jeg elsker at komme på tværs af et samtale-provokerende indlæg, som jeg savnede. Doug, jeg sætter pris på den gennemsigtighed, du tilbyder din egen førstehåndsoplevelse. Det tilføjer lag til din troværdighed og giver folk (som mig) håndgribelige og relevante anekdoter.

  Nu skal jeg skynde mig og bruge Smippy i en sætning, så jeg forpligter den til mit langsigtede ordforråd på sociale medier. 🙂

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.