Marketing til Smartwatch-brugere: Forskning, du har brug for at vide

vedtagelse af smartwatch

Før du læser dette indlæg, skal du vide to ting om mig. Jeg elsker ure og er en Apple-fan. Desværre stemmer min smag i ure ikke helt overens med de prismærker på kunstværkerne, som jeg gerne vil have på mit håndled - så Apple Watch var et must. Jeg er vel ikke den eneste, der synes det. Ifølge NetBase er Apple Watch slog Rolex i sociale omtaler.

Jeg havde ikke store forhåbninger om, at Apple Watch ville ændre mit arbejde eller mit personlige liv, men jeg har været imponeret over den indflydelse, det har haft. Mens de fleste af mine venner er bundet til deres smartphones, har jeg en tendens til at lade min telefon være i nærheden og glemme det hele dagen. Jeg har kun filtreret de applikationer, som jeg ønsker at få besked om, til uret. Som et resultat strækker jeg mig ikke efter min telefon og går vild i et myr af app-meddelelser i den næste time. Det alene har gjort det til en værdifuld investering for min produktivitet.

Kentico's Smartwatch Survey er den 10. rate af den igangværende Kentico Digital Experience Research-serie. På trods af et dårligt salg vil næsten 60% af respondenterne i sidste ende gerne eje et smartwatch; og 36% planlægger at gøre det inden for det næste år.

Download Kenticos Smartwatch Research

Smartwatches repræsenterer en unik mulighed, idet de kan køre tredjepartsapps. Så mens enhedsproducenter stræber efter at skabe overbevisende brugssager til smartwatch, bør mærker og marketingfolk også holde øje med den lille skærm.

En tredjedel af respondenterne kunne godt lide tanken om at få rutevejledning, spore diæt og fitness, stemmeaktiverede søgninger og realtidsadvarsler fra et flyselskab, bank eller socialt netværk gennem et smartwatch. Apple Maps og Watch-integrationen er virkelig fantastisk ... her håber du, at kvaliteten af ​​kortene bliver bedre!

Yderligere Smartwatch-brugere:

  • 71% af forbrugerne ville være okay med udvalgte annoncer leveret på smartwatchen
  • 70% af forbrugerne mener, at de kun vil bruge smartwatch til personlig brug
  • Et flertal af respondenterne sagde, at de er mest begejstrede for ideen om at få e-mails og tekster på deres smartwatch.

Her er en god infografik, der nedbryder nogle af resultaterne:

Smartwatch Adoption Research fra Kentico

Om Kentico

Kentico er en alt-i-en CMS-, e-handels- og online marketingplatform, der driver forretningsresultater for virksomheder i alle størrelser både på stedet eller i skyen. Det giver kunder og partnere kraftfulde, omfattende værktøjer og kundeorienterede løsninger til at oprette fantastiske websteder og administrere kundeoplevelser let i et dynamisk forretningsmiljø. Kentico Web Content Management Solution's rige udvalg af out-of-the-box webdele, nemme tilpasninger og åbne API får websteder hurtigt i drift. Når det kombineres med det komplette sæt integrerede løsninger, herunder online markedsføring, e-handel, onlinegrupper og intranet og samarbejde, optimerer Kentico fuldt ud den digitale kundeoplevelse på tværs af flere kanaler.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.