Det handler om genanvendelig kode? er ... Indhold

sociale medieudviklere

Jeg er ikke tekniker! Ikke rigtig, men jeg bruger meget tid på tekniske guider, som min vært, Douglas Karr. En af de vigtigste lektioner, jeg lærte af en af ​​programmørerne, jeg arbejdede med, var værdien af ​​genanvendelig kode. Mens hver klient kan lide at tro, at de er unikke, forklarede han, når du først skrev kode for at automatisere en proces, vil mere end en kunde være i stand til at bruge processen og koden.

Det samme koncept af genanvendelig kode gælder for mange forskellige situationer, herunder markedsføring. Arbejder jeg med travle ejere af små virksomheder, der siger, at de ikke har tid til at skrive nyt indhold til deres blog eller websted, viser jeg dem, hvordan de anvender logikken i genanvendelig kode. For eksempel: Pressemeddelelser eller e-mails sendt som svar på en kundehenvendelse bliver til nyhedsbreve, blogindlæg og tweets. Der er ingen grund til at genopfinde hjulet, genbrug blot det, der er skrevet. Undertiden? Koden? eller indhold kræver lidt finjustering for publikummet til bloggen eller nyhedsbrevet, men når du først har grundlaget, er resten let.

Og for mig er let nøgleordet. Medmindre du er en professionel forfatter eller blogger, er disse værktøjer, WordPress, Twitter, Plaxo, Friendfeed, er alle midler til et mål. Og slutresultatet er at øge interessen for dit produkt, din tjeneste eller dit brand. Med dette mål i tankerne er mit team konstant på jagt efter nye blogværktøjer til at forenkle og strømline processen. Og det ser ud til, at der hvert par uger lancerer nogen noget nyt. Lige nu er mine favoritter TweetDeck og TweetLater.

tweetdeck.png

TweetDeck ? Da vi administrerer indhold til flere klientkonti, kan jeg godt lide, at jeg kan oprette grupper af kontakter eller tilpassede søgninger for hver klient. Den nyeste opgradering giver mig mulighed for nemt at skifte fra bruger til bruger for interaktion i realtid.

Dette er altid min foretrukne form for interaktion på Twitter, men jeg kan ikke være overalt på én gang, så jeg stoler på TweetLater for at bevare min synlighed, når jeg ikke kan være der. Jeg bruger ikke så meget til mine personlige Twitter-konti, men det er fantastisk for kunder som træningsorganisationer, der har regelmæssige meddelelser og klasseopdateringer. Når vi tildeler en praktikant til opgaven, har vi daglige tweets planlagt til slutningen af ​​september. Jeg kan springe videre, når jeg har mere tid, men TweetLater opretholder et grundlæggende aktivitetsniveau for mig.

En sidste tanke, det er let at blive overvældet af alle valg. Mit forslag, vælg et par, der fungerer, og brug dem godt, så giver de resultater.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.