Video: Sliderocket Beta kommer snart!


Klik igennem, hvis du kan ikke se videoen.

Uddrag: Du har set Microsofts PowerPoint. Men du har aldrig set et internetaktiveret, samarbejdspræsentationsværktøj som Sliderocket-før nu. Her fortæller Mitch Grasso, CEO og grundlægger, om virksomheden Sliderocket og viser os derefter en demo.

Sliderocket forbereder sig snart på en offentlig beta, tilmeld dig i dag.

En kommentar

  1. 1

    SlideRocket er fænomenal. Jeg holder 2 præsentationer lige fra SlideRocket i morgen på en konference. Det giver mig mulighed for at hoppe mellem onlineeksempler og slides ekstremt let. (Selvfølgelig har jeg en .pdf-sikkerhedskopi i min Gmail og på et flashdrev for at være sikker! Kan ikke stole på websteder hele tiden ....)

    Jeg sender sandsynligvis SlideRocket-links til min blog senere på ugen efter præsentationerne. Meget ren grænseflade.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.