Banker tilskynder til global opvarmning

UPDATE 8 / 9 / 2007: Ikke sikker på, om det havde noget at gøre med mit blogindlæg, men Sky Financial har nu godtgjort $ 1.75.

Besked til min bank, Sky Financial:

Den 8/3/2007 rejste jeg til Smith Valley ATM og County Line ATM uden for US31, og begge pengeautomater var ude af drift. Jeg ville sætte pris på fjernelse af 08-03-2007 UDENLANDSK ATM BRUG SERVICEGebyr $ 1.75 på min konto. Jeg havde intet andet valg end at besøge en pengeautomat i en anden bank.

Svar fra Sky Bank:

Hr. Karr,

Desværre kan vi ikke tilbagebetale det udenlandske serviceafgift for pengeautomater. Der er fem forskellige placeringer inden for en radius på 5 km inden for Greenwood. For yderligere diskussion af dette spørgsmål kan du tale med din Greenwood Financial Center-manager.

Også med den kommende fusion med Huntington Bank kan du bruge enhver Hunington Bank-pengeautomat uden nogen form for servicegebyrer. Der er nu 1,400 pengeautomater mellem Sky og Huntington, som du kan bruge.

Tak for din bankvirksomhed i Sky Bank.

Oprindelig tekst

Sky Financial Feedback

Dette er grunden til, at jeg hader banker, og hvorfor diskussionen er slut:

 1. Tak ikke mig for at have banket med Sky Bank. Jeg prøvede to gange at banke med Sky Bank, men dine pengeautomater var nede.
 2. Så du forventer fuldt ud, at jeg fortsætter med at køre fra pengeautomat til pengeautomat, indtil jeg finder en, der fungerer?
 3. Jeg formodes at blive begejstret for, at der vil være 1,400 flere pengeautomater, der muligvis ikke er tilgængelige?

Hvis du nogensinde har set, hvor mange gebyrer jeg har opkrævet med disse fyre, ville du kvæle. Det faktum, at de ikke undskylder en simpel $ 1.75, er latterligt. Jeg håber, at hele kundeserviceafdelingen bliver mindre i fusionen.

Her er de fem placeringer ... praktisk, ikke?

Sky Financial Bank pengeautomater i Greenwood

13 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Hej Elizabeth!

  Ja, de fik mig i gang! Jeg var faktisk ikke ked af det, før jeg læste svaret! Jeg vil være sikker på, at de får deres værdi på 1.75 dollars ud af dette. 🙂

  Skål,
  Doug

 3. 3

  Doug,

  Du er nødt til at gå med onlinebanken. Jeg har banket med Everbank i de sidste 8 år. De tilbagebetaler mig op til $ 6 pr. Måned på pengeautomater. De leverer endda portokonvolutten til at sende kvitteringerne ind.

  Everbank leverer også et væld af andre fantastiske funktioner, som de fleste banker endda kan røre ved.

  Jeg kan ikke tro, hvor mange mennesker der stadig bruger mursten og mørtelbanker. Jeg kan virkelig ikke se pointen.

  Hilsen,

  Randy

 4. 4

  Bare for at få dig til at føle dig bedre - nej, ikke rigtig.

  Jeg vil sige, at det er ny banktid, men situationen vil ikke blive bedre. Din eneste rigtige mulighed er at tale med din lokale bankchef.

  Re de 1400 pengeautomater - det er 1400 mellem de to banker, ikke 1400 nye, og spredt mellem hvor mange stater? Og har du nogensinde set en Huningdon-pengeautomat, hvor du bor? Jeg har aldrig set en her.

  Min personlige kontobank er også på en Sky. Det er blevet solgt tre eller fire gange siden jeg har været der. Jeg har aldrig haft et problem, men jeg bruger ikke pengeautomater.

 5. 5

  Jeg tror, ​​hvad der virkelig er foruroligende, er den ekstremt høje pris på gebyrer. 1.50 $ til 1.75 $ pr. Transaktion? Heck, du skal trække mindst $ 100 ad gangen for at få den sucker inden for rækkevidde på 1%!

  Her i Canada har vi kun få banker, hvilket er rart, men der bliver færre og færre pengeautomater fra hver bank, og flere af de uafhængige pengeautomater dukker op overalt. Færre bank-pengeautomater og mere uafhængige = flere serviceafgifter ...

  Jeg finder mig selv at sige "JA!" til tilbagebetaling, når du bliver spurgt på tidspunktet for kassen i en butik - intet dumt servicegebyr…. Og hvad er det med 'servicegebyr' alligevel? Det er en bekvemmelighed. Min bank opkræver service for mig - bare ikke rigtig sikker på, hvad jeg får for det, ...

  Banker og mobiltelefonselskaber - min eksistens bane.

  • 6

   En slags sjov ... Jeg tror, ​​jeg stadig har en Royal Bank of Canada-konto deroppe. Hvis det ikke var lukket for gebyrer (som det sandsynligvis var) ... hvem ved, måske er jeg millionær! Især nu hvor den loony vokser stærkere end vores sorteper!

   Amen på bankerne og mobiltelefonselskaberne. Det ser ud til, at jo ældre du er som firma, jo værre bliver du ved at tage dig af kunden! Kast også flyselskaber derinde.

 6. 7

  @Rick: Jeg er en kæmpe online bankmand, Rick. Jeg tror, ​​det var derfor, jeg blev så dampet af dette. Jeg åbnede endda min konto online! Det kostede dem aldrig en cent at håndtere min virksomhed.

  @Randy: Godt at høre, at de behandler dig rigtigt, Randy! Jeg åbner en konto hos dem.

 7. 8
 8. 9

  Hvordan tør du komme med en kommentar, som du håber, at hele kundeserviceafdelingen er nedskåret på grund af fusionen ??? Du ved, der er mange af os, der arbejder der, der ELSKER at give jer alle jeres gebyrer tilbage, men vi har ikke autoriteten til at gøre det. Der er hundreder af mennesker, der mister deres job. Hundredvis af børn, hvis livsstil de bruger til, vil ændre sig dramatisk. Så kom ikke med en sådan kommentar, fordi du ikke kan ordne et dumt lille ATM-gebyr på $ 1.75, som du alligevel har fået tilbage til dit lille crybaby-websted. Det er ikke kundeservicefejl, du blev opkrævet, og det er heller ikke deres skyld, det blev først refunderet. Hvad du gjorde for at få det tilbage var fint, men de hårde kommentarer, du fremsatte, var rettet mod de forkerte mennesker. Jeg kan næsten garantere dig, at hvis du talte med ALLE reps fra jobbet, ville de fortælle dig, at de ville ELSKE at give dig dine gebyrer tilbage. Så inden du kører munden om folk, skal du kende dine fakta, før du knuser folk mere, end hvad et firma allerede har knust dem. De fleste mennesker, der mister deres job, har været der i årevis, og det er ikke deres skyld, at du blev opkrævet et gebyr, som en millionærbankmand besluttede at opkræve, så han kan blive rigere. Hvad du skulle have sagt var, at du håber, at de mennesker, der udarbejder reglerne, mister deres job. Vi får intet betalt og tager så meget misbrug, din kommentar er mindre misbrug. Hvordan ville du have det, hvis nogen fortalte dig i morgen, at du ikke længere havde et job? Eller hvis nogen i din familie fik at vide, at et andet firma overtager deres, og at de ikke længere er nødvendige? Det er et hårdt hit at tage. Så kom ikke med kommentarer baseret på hvad du synes, lær de faktiske forhold, inden du beslutter, at du ønsker os alle ud af et job.

  • 10

   Kunde,

   Den eneste måde, en virksomhed ændrer sig på, er indefra. Hvis store medarbejdere forlod dårlige arbejdsgivere eller dårlige virksomheder, ville det lære virksomheden en lektion.

   Hvis du virkelig ville gøre noget ved det, og du også mener, at det er uretfærdigt, skal du forlade stedet for at støtte en sådan organisation.

   Du ved, og jeg ved, at Sky Bank (og tidligere navne) tjener en enorm mængde penge på fattige mennesker, der betaler gebyrer og bøder. Det burde være kriminelt ... men så længe de har lemminger til at gøre deres bud, antager jeg, at tingene ikke vil ændre sig.

   Doug

 9. 11

  FORLADE? Det er lettere sagt end gjort, når job næsten ikke eksisterer, hvor jeg bor. Der er ingen job derude, der ikke har en politik / procedure, som alle er enige om. Bare fordi du arbejder for et firma, der ikke er perfekt, gør det ikke dig til en dårlig person. Og kundeservice har intet at gøre med din $ 1.75. Vi opkrævede ikke dette gebyr. Og jeg tror, ​​at vi alle også betaler det dumme gebyr. Men jeg må fortælle dig, de fleste banker opkræver det. Og de fleste banker opkræver dig for at bruge din debet i butikken. Himmel gør det ikke, men det gør Huntington. Så du kan se, der er mange politikker, der suger, og det er hvor som helst du går. Jeg er sikker på, at nogen, der arbejder hos Walmart, kan fortælle dig om noget, der stinker der .... så hvis de opkræver for meget for en vare, er det så, at personer skylder, fordi du føler, at du blev flået af? For mig synes du, at du skal finde bedre ting at gøre med dig tid end at bekymre dig om $ 1.75 og derefter vende dig om og ønske, at en hel afdeling på over 100 skal være arbejdsløs og i ledighedsgrænsen, som DU betaler skat for !!!!

  • 12

   Kunde,

   Jeg tager måske mine chancer på skatten. I det mindste forsøger skatter at være retfærdige på tværs af indkomstområder (faktisk straffer de de rige). Bankgebyrer straffer simpelthen middelklassen og underklassen.

   Det lyder som om du er en lidenskabelig medarbejder, der holder af dine kunder. Jeg håber du finder noget bedre! Det gør jeg virklig.

   Doug

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.