Jeg tog et år fri fra konferencer, her er hvad der skete

flyvemaskine.jpg

De sidste tolv måneder har været de travleste i vores virksomheds historie. Vi omdøbte vores Martech-publikation, flyttede vores kontorer efter 7 år og genopbyggede vores tjenester ærligt fra bunden. Jeg besluttede at springe konferencer over i løbet af året for at fokusere på forretningen. Faktisk lavede jeg ikke engang en tur til Florida hele tiden, hvor jeg elsker at hvile og besøge min mor. (Mor var ikke så glad for dette!)

Forud for denne periode talte jeg på stort set alle større marketingkonferencer i Nordamerika og talte også i udlandet. Faktisk sker en af ​​mine foretrukne konferencer lige nu - Social Media Marketing verden. Jeg elsker absolut at tale på konferencer - det giver mig energi, og jeg møder mange af jer, som jeg har digitale relationer med, men aldrig tidligere har mødt personligt. Jeg vil gerne dele, hvordan det har påvirket mig og min virksomhed.

Spring over marketingkonferencer - det gode

Interessant nok bestod vores forretning for få år siden stort set af kunder uden for mellemvesten. Vi havde kunder overalt på kysten og nogle meget, meget store mærker. Selvom det var godt arbejde, og kystbudgetter tilbragte godt i Midtvesten, kæmpede vi for at opretholde disse forhold.

I dag er alle vores klienter i Midtvesten, og vi har gode forhold til dem. Hvis de løber ind i problemer, springer jeg bare ind i bilen og kører hen for at hjælpe dem. Ikke rigtig en mulighed med out-of-state klienter. Så hvis du vil opbygge en fantastisk tilstedeværelse derhjemme, er det ikke rigtig en nødvendighed at deltage i marketingkonferencer.

Mens jeg ser mine konference-hoppende venner online, har jeg blandede følelser. Det er ikke sjovt at se hovedpine i rejsen og familierne, der er efterladt. Jeg savner ikke lufthavne, lever ud af min bagage og tiden væk fra arbejde og familie.

Savnede jeg det læring? Jeg vil være ærlig, at jeg ikke rigtig lærte noget på nogen større konference, som jeg ikke allerede lærte online. Faktisk ved at fokusere på klientarbejde og deres resultater lærte jeg sandsynligvis mere ved at holde hovedet i spillet her hjemme.

Jeg finder konferencelærere underholdende, men dybden og detaljerne mangler ofte nok til, at jeg kan sætte deres indsigt i arbejde derhjemme. Hvis du taler på en konference, er det faktisk dit mål ... da det betyder, at en af ​​disse virksomheder i publikum måske ansætter dig til at konsultere dem.

Spring over konferencer - The Bad

Som jeg nævnte ovenfor, slog vores kundebase væk fra store mærker og nationale kunder. Jeg laver stadig et projekt, der arbejder med Dell, men det er ikke et typisk engagement for vores bureau, da jeg er vært for en podcast-serie, der snart frigives. Faktisk vil min næste store rejse være til Dell EMC World. Denne mulighed opstod dog gennem en kollega, der arbejdede og rejste til Dell, så jeg kan ikke rigtig tælle det i denne artikel.

Ikke at arbejde med store mærker reducerer din profil lidt i branchen. Det er en forfærdelig ting at sige, men virksomheder i Midtvesten arbejder ikke med agenturer, der ikke arbejder med store mærker. Heldigvis har vi hjulpet nok store mærker til, at folk tager os alvorligt i byen.

Lad os indse det, at virksomheder, der deltager i konferencer, har en marketing budget. Seriøst var der meget lidt kvalificering af kundeemner på en konference ... hvis deres virksomhed brugte et par tusinde dollars på en konferencebillet, erkendte de, at investeringen i markedsføring var stor. Jeg kunne møde ti virksomheder på en konference, og de havde alle budget. Jeg kan møde ti virksomheder derhjemme, og en af ​​dem har budget. Konferencer er en god investering i din salgsstrategi.

Mens jeg nævnte, at jeg ikke lærte noget på konferencer, tiden væk fra arbejde og familie til at fokusere is savnet. Jeg fandt mine aftener sidde i baren med andre marketingfolk spændende. Vi delte ofte succeser og fiaskoer, der ikke kunne nævnes fra en tale eller præsentation, og det var energisk at høre disse sandheder, da du vidste, at du ikke var alene i dine egne kampe og succeser.

Spring over konferencer - Den grimme

Ser du mit navn, Douglas Karr, delt i toplister? Ser du mig på nationale podcasts? Ser du mig i nationale webinarer? Nix. Mens jeg har vokset vores læserskare online, skal du fortsætte med at få masser af lyttere på vores marketinginterviewsog lancerede en utrolig succes Martech-samfund, Jeg har mistet masser af det spotlight, jeg engang havde.

Jeg er ikke i tvivl om at deltage i konferencer, støtte disse konferencer og få noget at drikke i baren med mine jævnaldrende holdt mig i rampelyset.

Den digitale grænse er fantastisk, men mennesker er mennesker og har stadig brug for kontakt med hinanden for at gøre et uudsletteligt indtryk. Mens jeg er en superstjerne for min hund Gambino, er jeg ikke opført i mange af Top 100'erne online det sidste år. Da jeg deltog i konferencer, blev jeg altid opført blandt de 25 bedste af mine jævnaldrende.

Så ... betyder det noget?

Om det betyder noget eller ej, afhænger af, hvad dine mål er. Hvis det hele handler om at blive anerkendt, så ja. Hvis det hele handler om ego, så absolut ja. Hvis det handler om at arbejde med store profilmærker, så ja. Hvis det handler om at møde ledere i din branche, så ja. Hvis det handler om at lære dit håndværk? Meh.

For mig personligt er juryen stadig ude. Jeg elsker rampelyset, men jeg er ikke sikker på, at det gav meget mening økonomisk. Min virksomhed er sundere i dag, end den nogensinde har været. Og vi laver et enormt indtryk derhjemme i Indianapolis og bygger et studie i et coworking-anlæg, hvor vi vejleder unge virksomheder, giver studerende i byen muligheder og hjælper mange af nonprofitorganerne i byen.

4 Kommentarer

  1. 1

    På trods af at jeg lærte mere online end på konferencer, elsker jeg virkelig at gå på konferencer og hænge ud med folk, der taler sproget inden for digital markedsføring. Jeg går næsten aldrig til dem, for de er så dyre.

    Måske hvis jeg bloggede nok om emnet for at få en følge, ville jeg være BETALT for at deltage og tale snarere end at skulle stryge kreditkortet for at få mulighed for at være der.

  2. 2
  3. 4

    Tak, Doug. En driver for mig til at deltage i konferencer har altid været højttalere af høj kvalitet. Ved de mange lejligheder, jeg vælger at blive hjemme, har jeg sparet tusindvis af dollars ved bare at købe deres bøger - de publikationer, der sikrede deres panelværdighed. Selvfølgelig, selvom dette ikke er en erstatning for den faktiske oplevelse og netværkssamarbejde ... bør det være værd at overveje nogen. Som et resultat føler jeg, at jeg får en rigere og mere detaljeret ressource, som jeg kan besøge igen og igen.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.