Enkel kundeservice

kunde service

Tro det eller ej, det er ikke altid Marketing, Blogs, Viral Messaging osv. Nogle gange er det simpelthen god kundeservice. Jeg har et fossilur, der er nært og kært for mig, fordi mine børn købte det til mig en fødselsdag. Jeg håber, det varer evigt. Batteriet holder i et år eller to. Mit batteri løb tør for et par dage siden, men jeg fortsatte med at bruge uret. Det lyder lidt dumt, men jeg gjorde det, for når jeg ser på det, tænker jeg på mine børn ... og hvis jeg fortsatte med at se på uret stoppet, ville jeg huske at få et batteri.

Nedenunder fra mit arbejde er Windsor juvelerer (Vestsiden af ​​Meridian lige syd for cirklen). Jeg havde aldrig trådt ind derinde (hej ... Jeg er en single 38 år gammel far, hvad skal jeg bruge smykker til?), Men besluttede at se, om de ville installere batteriet til mig.

Da jeg gik ind ved hoveddøren, kom en sød kvinde hen og spurgte, om hun kunne hjælpe mig. Jeg fortalte hende om uret, og hun tog det fra mig og afleverede det til mig til en urtekniker (?) Der havde et kontor lige der i butikken. Inden for få minutter (seriøst) sprang han et nyt batteri ind, indstillede tiden, rensede uret og afleverede det tilbage til mig. Han havde et af de seje juvelerbriller og bogstaveligt talt bevægede sig så hurtigt, at jeg næppe kunne se, hvordan han havde gjort det. Jeg havde lige tid til at læse en artikel på væggen, der pralede af, at folk, der er flyttet fra Indianapolis, stadig kun stoler på Windsor til at ordne deres ure. Jeg har ingen tvivl.

Marketing kan give dig forretning, men god kundeservice vil aldrig mislykkes i at holde det.

Inden for få minutter betalte jeg gebyret (et stort $ 9, inklusive batteri) og gik ud af butikken. Kvinden, der havde storet mig, bad mig om at komme tilbage snart. Wow.

Windsor juvelerer

Jeg er ikke sikker på, hvornår jeg har brug for en juveler igen. Selvom jeg ikke er det, ved du, hvor jeg vil være et år fra nu, når mit urbatteri bliver tomt!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.