Enkel kundeservice

kunde service

Believe it or not, it's not always Marketing, Blogs, Viral Messaging, etc. Sometimes it's simply great customer service. I have a Fossil watch that is near and dear to me because my kids bought it for me one birthday. I hope it lasts forever. The battery lasts for a year or two. My battery ran out a couple days ago but I kept wearing the watch. Sounds kind of dumb but I did it because when I look at it I think about my kids… and if I kept looking at the watch stopped, I'd remember to get a battery.

Nedenunder fra mit arbejde er Windsor juvelerer (West side of Meridian just South of the Circle). I had never stepped foot in there (hey… I'm a single 38 year old Dad, what do I need jewelry for?) but decided to see if they would install the battery for me.

Da jeg gik ind ved hoveddøren, kom en sød kvinde hen og spurgte, om hun kunne hjælpe mig. Jeg fortalte hende om uret, og hun tog det fra mig og afleverede det til mig til en urtekniker (?) Der havde et kontor lige der i butikken. Inden for få minutter (seriøst) sprang han et nyt batteri ind, indstillede tiden, rensede uret og afleverede det tilbage til mig. Han havde et af de seje juvelerbriller og bogstaveligt talt bevægede sig så hurtigt, at jeg næppe kunne se, hvordan han havde gjort det. Jeg havde lige tid til at læse en artikel på væggen, der pralede af, at folk, der er flyttet fra Indianapolis, stadig kun stoler på Windsor til at ordne deres ure. Jeg har ingen tvivl.

Marketing kan give dig forretning, men god kundeservice vil aldrig mislykkes i at holde det.

Inden for få minutter betalte jeg gebyret (et stort $ 9, inklusive batteri) og gik ud af butikken. Kvinden, der havde storet mig, bad mig om at komme tilbage snart. Wow.

Windsor juvelerer

I'm not sure when I'll be in the need for a jeweler again. Even if I'm not, you know where I'll be a year from now when my watch battery goes dead!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.