Side med dine kunder

01425sz1i19396000
Old-School-tavleoperatører

Ved et nylig opkald til et større teleselskab, som jeg ikke vil nævne (deres logo ligner en blå dødsstjerne),

Jeg blev forelsket i min kundeservicemedarbejder? chokerende, det ved jeg.

Under hele opkaldet opregnede hun faktisk det, jeg ønskede, og hun sagde ting som, “dette er den aftale, som de fleste af mine kunder som ”, og” lad mig tale med manager for at få us en bedre aftale ”, og“ Jeg forstår din frustration, jeg ved ikke hvorfor de gøre det". Det var måske ikke indlysende i starten, men hun talte som om hun var på min side. Jeg følte, at jeg havde en (wo) mand på indersiden, en muldvarp, en ven, der infiltrerede dybt ind i kundeserviceafdelingen, der bare ventede på, at mit opkald skulle færdiggøre vores kapers.

Simpelthen havde hun mig på us. Old-School-tavleoperatører

Alt for ofte er vores interaktion med kundeservicemedarbejdere kontradiktoriske og fyldt med negative resultater. Denne salgsrepræsentant syntes virkelig at bekymre sig om min situation. Hun ønskede med succes at tilmelde mig noget og få mig til at føle mig godt om det. Dette var heller ikke en lille transaktion. Jeg flyttede fra min satellittjeneste til avanceret digitalt tv. Hun var meget hjælpsom med at forklare mine muligheder og lytte til det, jeg fortalte hende. Ikke en gang under opkaldet var jeg bange for, at hun ikke lyttede til, hvad jeg ønskede, eller at hun ikke respekterede, hvad jeg havde at sige.

Den første lektion her er, at kundeservice handler om at lytte til dine kunder og forsøge at give en (gensidigt) fordelagtig løsning på et problem. Denne repræsentant løste mit problem med nåde, intelligens og på under en halv time! Hvis kun alle kundeservicemedarbejdere var sådan, ville jeg ikke have skiftet fra Dish Network (whoops!) Til AT&T (double whoops !?).

Jo større lektion er, at min oplevelse - min bruger erfaring - med denne kundeservicemedarbejder har forbedret min samlede opfattelse af virksomheden. Selvom jeg endnu ikke har haft kontakt med et faktisk produkt, er min brugeroplevelse allerede positiv. Husk, det betyder ikke noget, hvor godt dit produkt er - hvis oplevelsen af ​​at komme til det produkt er dårlig, vil folk ikke engang prøve.

En kommentar

  1. 1

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.