SEO-myte: Skal du nogensinde opdatere en side, der er højt rangeret?

Skal du nogensinde opdatere en side, der er højt rangeret i søgemaskiner?

En kollega af mig kontaktede mig, der implementerede et nyt sted for deres klient og spurgte mig råd. Han sagde, at en SEO konsulentt, der arbejdede med virksomheden, rådede dem til at sikre, at de sider, som de rangerede for, ikke blev ændret, ellers mister de muligvis deres placering.

Dette er nonsens.

I det sidste årti har jeg hjulpet nogle af verdens største brands med at migrere, implementere og opbygge indholdsstrategier, der indarbejdede organisk placering som en primær kanal for kundeemner og kundeemner. I alle scenarier hjalp jeg klienten med at optimere aktuelt rangerende sider og tilknyttet indhold på en række måder:

  • Sammenfletning - På grund af deres indholdsproduktionsmetoder havde klienter ofte et væld af dårligt rangerede sider, der stort set var det samme indhold. Hvis de havde 12 nøglespørgsmål; for eksempel om et emne ... de skriver 12 blogindlæg. Nogle rangerede okay, de fleste gjorde det ikke. Jeg ville redesigne siden og optimere den med alle nøglespørgsmål til en velorganiseret omfattende enkeltartikel, jeg omdirigerer alle sider til den, der rangerede bedst, fjerner de gamle og ser siden skyde i luften i rang. Dette er ikke noget, jeg har gjort en gang ... Jeg gør det hele tiden for klienter. Jeg gør det faktisk her Martech Zone, Også!
  • Struktur - Jeg har hele tiden optimeret sideslugs, overskrifter, fed nøgleord og eftertrykkelige tags for bedre at organisere sider til en overlegen brugeroplevelse. Mange SEO-konsulenter ville krybe sammen ved at omdirigere en gammel sidesnegl til en ny og sagde, at det ville mister noget af sin autoritet når ændret. Igen har jeg gjort dette på mit eget sted igen og igen, da det gav mening, og det fungerede hver gang jeg har gjort det intelligent.
  • Tilfreds - Jeg har absolut omformuleret overskrifter og indhold for at give mere overbevisende, opdaterede beskrivelser, der er mere engagerende for besøgende. Meget sjældent reducerer jeg antallet af ord på siden. Oftere arbejder jeg på at øge antallet af ord, tilføje yderligere sektioner, tilføje grafik og indarbejde video i indholdet. Jeg tester og optimerer metabeskrivelser til siderne hele tiden for at forsøge at skabe bedre klikhastigheder fra søgemaskinens resultatsider.

Tro mig ikke?

For et par uger siden skrev jeg om, hvordan man gør det identificere SEO muligheder for at forbedre søgeplacering og sagde, at jeg identificerede indholdsbibliotek som en god mulighed for at køre yderligere placering. Jeg rangerede 9. for min artikel.

Jeg gennemgik artiklen fuldstændigt og opdaterede artiklens titel, metatitlen, metabeskrivelsen, forbedrede artiklen med nogle opdaterede råd og statistikker. Jeg gennemgik alle mine konkurrences sider for at sikre, at min side var bedre organiseret, opdateret og velskrevet.

Resultatet? Jeg flyttede artiklen fra rang 9 til rang 3!

indholdsbiblioteks rangordning

Virkningen af ​​dette var, at jeg fordoblet sidevisningerne i løbet af den foregående tidsperiode fra organisk trafik:

indholdsbiblioteksanalyse

SEO handler om brugere, ikke algoritmer

For mange år siden, det var muligt at spille algoritmer, og du kan ødelægge din placering ved at foretage ændringer i dit rangerede indhold, fordi algoritmer var langt mere afhængige af sideegenskaber end brugeradfærd.

Google fortsætter med at dominere søgning, fordi de væver de to omhyggeligt. Jeg fortæller ofte folk, at sider vil blive indekseret for indholdet, men rangeret ud fra dets popularitet. Når du gør begge dele, skyder du din rang i luften.

At lade design, struktur eller selve indholdet blive stagnerende er en sikker måde at miste din placering på, da konkurrerende websteder udvikler bedre brugeroplevelser med mere engagerende indhold. Algoritmer bevæger sig altid i retning af dine brugere og din sides popularitet.

Det betyder, at du skal fortsætte med at arbejde på indholds- og designoptimering! Som en person, der er ansat til at hjælpe klienter med søgemaskineoptimering hele tiden, er jeg altid fokuseret på kvaliteten af ​​indholdet og brugeroplevelsen over algoritmerne.

Selvfølgelig vil jeg rulle det røde løber ud til søgemaskiner med bedste praksis for websteder og sider SEO ... men jeg investerer i forbedring af brugeroplevelsen hver gang med at lade siderne forblive uændrede af frygt eller mistet placering.

Skal du opdatere en side, der er højt rangeret i søgemaskinens resultater?

Hvis du er en SEO-konsulent, der råder dine kunder til aldrig at opdatere deres højt rangerede indhold ... Jeg tror, ​​du er uagtsom i dine pligter for at hjælpe dem med at skabe forbedrede forretningsresultater. Hver virksomhed skal holde deres sideindhold opdateret, relevant, overbevisende og give en forbedret brugeroplevelse.

Fantastisk indhold kombineret med en overlegen brugeroplevelse hjælper dig ikke kun rang bedre, vil det også få flere konverteringer. Dette er det ultimative mål med indholdsmarkedsføring og SEO-strategier ... ikke at forsøge at tæmme algoritmerne.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.