Arbejder du for mange timer derhjemme? En nem måde at stoppe ...

PluginI aften forlod jeg min strømforsyning til min bærbare computer på arbejde. Jeg havde to strømforsyninger (en anden god ting at gøre ... køb altid en ekstra!), Men en af ​​dem gik for nylig på fritz.

Når jeg skriver dette indlæg, har jeg 2 timer og 15 minutter tilbage til at få noget arbejde udført. Sikker på, jeg har andre computere i huset - men intet fungerer godt som din egen bærbare computer konfigureret som du er vant til det. I aften kører jeg til:

  1. Gennemgå en kode, som et firma har sendt til mig for at få min vejledning om, hvorvidt det er spaghetti-kode og det er værd at redde.
  2. Komplet bedømme en PHP-konkurrence, der var forfalder i går.
  3. Gennemgå nogle sidelayouter, som Stephen har udført for et projekt, vi arbejder på.
  4. Fortsæt med at forbedre nogle af mine WordPress Plugins.
  5. Fortsæt med at gøre noget Blog-tip.

Og der har du det ... nu har jeg 2 timer tilbage efter at have skrevet dette indlæg! Så tipet er: Lad din strømforsyning være på arbejde! Det vil helt sikkert begrænse dine timer til at fuldføre dit arbejde derhjemme.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.