Short.io: En URL-afkortning til en hvid etiket

URL-forkortelse - Short.io

I nogen tid var jeg tilmeldt en tjeneste for at forkorte mine webadresser, men omkostningerne ved systemet var ret dyre. Brug af mit eget underdomæne kostede meget mere i deres prismodel. Faktisk betalte jeg mere for deres URL-forkortelseskonto, end jeg blev opkrævet for hele marketingplatforme.

Jeg kunne have brugt en gratis version, hvor mit domæne ikke var tilpasset, men II ville have folk til at stole på og genkende den URL, som jeg distribuerede ... i dette tilfælde go.martech.zone. At lægge en generisk URL ud er et rødt flag for mange sikkerhedsbevidste personer.

Det tog kun et par minutter at finde snesevis af værktøjer online, og Short.io stod straks ud. Jeg kunne hvidmærke forkortelsen med mit eget underdomæne - selv under deres gratis konto! Ikke kun det, de har faktisk et middel til at migrere ud af den gamle afkortning, hvis du ikke er i stand til at eksportere og importere dine data ... også uden omkostninger.

url forkortelses dashboard

Med Short.io kan du få det til at producere sluggen dynamisk, eller du kan bare lade det bruge et nummer og automatisk stigning til dig. Og du kan gå ind og tilpasse sneglen, som du ønsker, hvis du også vil.

En vigtig funktion er også Google Analytics kampagnesporing. En god måde at bruge en URL-forkortelse på er at reducere den samlede længde af en lang URL, hvor du også har inkluderet din UTM-forespørgselsstreng. Med Short.io er dette alt sammen en del af indstillingerne på din forkortede URL med en dejlig ren grænseflade.

utm-kampagnesporing

Endelig tilbyder Short.io også en WordPress Plugin for automatisk at forkorte dine links ved hjælp af deres API. Virkelig flot funktion!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.