Del, gem og find med Trunk.ly

bookmarking socialt web

For et par uger siden tilmeldte jeg mig Trunk.ly. Forestil dig at kombinere Delicious eller Diigo med Twitter ... det er Trunk.ly! Dybest set konfigurerer du alle dine online-konti med Trunk.ly, og de finder og indekserer hvert eneste link, du sender. Jeg værdsætter alt, hvad der sparer mig et par minutter om dagen, og dette er en stor tidsbesparende.

Da jeg troede, at Delicious skulle lukke dørene (før de blev tilbagekaldt), skiftede jeg al min bogmærke til Diigo. Problemet er selvfølgelig, at jeg bliver nødt til at tagge, gemme og dele hvert link. Trunk.ly tager bookmarking trin ud ved blot at overvåge mine indlæg til LinkedIn, Twitter, Facebook, Quora, tumblr, Posterous, Instagram, Google Reader, RSS-feeds og meget mere!

stammen s

To yderligere funktioner er fantastiske ... Trunk.ly viser video og billeder fra hvert link i den tilsvarende artikel. Trunk.ly placerer det hele også i en stærkt indekseret bogmærke-database. Det er så simpelt at søge i mine bogmærker som at skrive "fra: douglaskarr" med mit søgeudtryk. Trunk.ly giver også et syndikeringsfeed af dine links, hvis du ønsker at offentliggøre dem andre steder eller har folk, der abonnerer på dine links.

Hvis du ikke sætter pris på al støj og vrøvl på sociale medier, giver Trunk.ly dig også mulighed for blot at følge nogen og få de links, de deler. Det skaber en hel del støj med de mere støjende sociale folk derude!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.