Del dine foretrukne marketingbøger via hørbar

hørbar

Det er et stykke tid siden, jeg var en hørbar abonnent, men for nylig startede jeg sikkerhedskopiering. Hørbart indhold inkluderer mere end 250,000 lydprogrammer fra førende lydbogsudgivere, tv-stationer, entertainere, magasin- og avisudgivere og forretningsinformation. Audible er også den fremtrædende udbyder af talte ord lydprodukter til Apples iTunes Store.

Jeg har meget mere tid til lytte til bøger, mens jeg kører eller arbejder, end at tage mig tid til at læse dem. Jeg læser stadig mange bøger, men min produktivitet til at uddanne mig selv og holde øje med mine jævnalders seneste bøger steg betydeligt, da jeg begyndte at lytte til bøger.

Tilmeld dig din gratis 30-dages hørbare prøveperiode

At købe din lydbog er ret enkel via mobil. Download Audible applikationer. Du kan finde lydbøger inden for begge platforme, og du kan købe dem på både Audible-webstedet eller Amazon ved hjælp af dit Amazon-login. Deres søgning er ret robust, du er i stand til at gennemse efter kategori, sortere efter salg, relevans eller udgivelsesdato, finde forkortede versioner og masser af andre muligheder.

Hørbare søgeresultater

 

Når du har foretaget købet, skal du åbne Audible-applikationen, så din lydbog downloades. Du kan derefter lytte til lydbogen. En af de funktioner, jeg virkelig kan lide, er at jeg kan øge den hastighed, hvormed lydbogen dikteres, så jeg kan lytte til bogen med et hurtigere klip.

Hørbar bliver social

Audible blev for nylig introduceret øjeblikkelige boganbefalinger. Denne nye funktion giver lyttere mulighed for straks at give andre lydbøger i deres bibliotek til andre via e-mail, tekst, Facebook Messenger eller WhatsApp ved hjælp af deres iOS-, Android- og Windows 10-enheder. Hver modtager får deres første titel gennem programmet gratis, og Audible betaler forfattere, skuespillere og andre rettighedshavere den tilsvarende værdi af hver modtagers første titel!

Funktionen er nem at bruge. Du skal blot trykke på Send denne bog ikonet i dit bibliotek, og den lydbog, du anbefaler, er gratis, hvis det er modtagerens første gang at acceptere en lydbog gennem denne funktion.

Hørbar Send denne bog

Hvor sejt er det, hvis du er forfatter til en bog, der er udgivet i Audible -format? Hvilken fantastisk måde at få din bog i hænderne på læsere!

Tilmeld dig din gratis 30-dages hørbare prøveperiode

Videregivelse: Dette er en sponsoreret samtale skrevet af mig på vegne af Audible. Meningerne og teksten er alle mine.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.