Uafhængighedsdag (fra Billy Mays, ShamWow og HeadOn)

Fjernsynet er ofte tændt i vores hjem, men det er normalt baggrundsstøj. Hvis jeg ser fjernsyn, er det normalt Discovery Channel. I dag er en hverdag, så jeg strejfede rundt på kanalerne et par gange. Efter et stykke tid lejede vi bare en film. Her er 3 grunde til:

ShamWow

Jeg håber, denne fyr skæv, fordi nogen stak ham i øjet.
18106400id2

HeadOn

Selvudskrevet, når du ser deres reklame 47 gange.
headon

Billy Mays

Det eneste, denne fyr skal sælge, er hår og skægfarve.

Frygtelig reklame er simpelthen manipulation, ikke markedsføring. Jeg ved ikke, hvad der forstyrrer mig mere - disse reklamer eller det faktum, at de skal fungere.

En kommentar

  1. 1

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.