SEOmoz frigiver mor til alle SEO-apps

seomoz

Jeg er en stor fan af Rand Fishkin og SEOmoz. Ofte hører jeg knurren i søgemaskineoptimeringsbranchen om, at SEOmoz har ret eller er forkert ... men jeg har endnu ikke set en enkelt organisation samle så mange ressourcer, fagfolk, værktøjer og tests med hensyn til SEO.

Rand, selv, er en anden grund til, at jeg elsker SEOmoz. For nylig, da jeg opdagede en bizar tendens med en af ​​mine kunders websteder på tværs af deres sider (millioner af) sider, tog Rand noget tid efter arbejde på at have en powwow hos os. Han lyttede tålmodigt, uddannede og hjalp os med at oprette en testplan. Han bekræftede også mange af vores mistanker. Temmelig uselvisk fyr! Jeg er kun PRO-medlem, og han tøvede aldrig med at hjælpe.

seomoz app

SEOmoz er nu beta-test en Organic Search Web-applikation til sporing af din søgemaskineoptimeringsindsats. Tidligere brugte SEO-fyre som mig en kombination af SEOmoz-værktøjer, Webmastere, Analytics, autoritetslaboratorier, Majestic SEOog Semrush at spore et antal variabler:

  • Konkurrencedygtig rang - overholdelse af de organiske konkurrenter.
  • Søgeordsrangering - at observere vores søgeordsrangering og spore fremskridt.
  • CTR og konverteringer - overvågning af klikfrekvenser til vores sider og konvertering af besøgende til kunder.
  • Backlinks - overvågning af hvem der linker til os og styrken af ​​disse sider.
  • Gennemgangstest - analyse af side- og webstedsopbygning for at sikre, at indholdet er optimeret til søgemaskinerne.

SEOmoz fortsætter med at overgå mine forventninger som en pædagogisk ressource. Deres avancerede træningsvideoer, værktøjer og ekspertise som tjenesteudbyder forbedres fortsat. Tilmelding til SEOmoz i et år og at deltage i en enkelt SEOmoz-begivenhed kan betale udbytte for din organisation. Hvis du er et bureau, der ønsker at udvide dit designtilbud til søgning, er SEOmoz et must.

Tillykke til Rand og hans organisation med denne fantastiske tilføjelse. Jeg ser frem til at se den udvidede funktionalitet i løbet af det næste år. Og jeg sporer allerede mine første kampagner i det! Hvis du gerne vil se det i aktion, har SEOmoz flere webinarer planlagt på PRO-applikationen, tilmeld nu.

2 Kommentarer

  1. 1

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.