SEO versus ny SEO

ny seo

SEO er død. Jeg sagde det for godt over et år siden, og jeg har stadig nogle vrede SEO-folk, der kommenterer indlægget hver uge. Google fortsatte med at presse vores SEO-spil, som folk spillede, for at spille deres kunders placering - og mange af dem lider stadig under konsekvenserne i dag. De af os, der trak vores kunder ud af ilden tidligt, har gjort det ganske godt.

Jeg har blandede følelser på denne infografik fra Positionly. Mens jeg ikke er uenig med noget af det Ny SEO strategier, jeg har virkelig svært ved at kalde dem Ny or SEO overhovedet strategier.

Det er ikke Ny SEO.

Det er online, indhold og sociale strategier, der er blevet testet tid, inden SEO blev dræbt af Google. Jeg håber, at SEO-professionelle lærer de strategier, der Positionly dokumenterer godt her for at skabe ægte engagement og konverteringer til deres brand. Jeg er ikke optimistisk i betragtning af den ugentlige SPAM, vi får fra fagfolk, der garanterer placeringer, Selv om.

Anbefalingerne i denne infografik mangler, da de heller ikke redegør for medier og eksplosionen af ​​mobil. At levere strategier via forskellige medier, kanaler og strategier (whitepapers, e-bøger, infografik, video) er afgørende for at få opmærksomhed med din online markedsføring i dag. Og det hele rulles op i din søgesynlighed.

Jeg fortæller ofte folk, at SEO er et matematikproblem, og folk, der er gode til matematik, er henvist til den branche. Marketing er dog et menneskeligt problem og kræver menneskelige løsninger. Mange af disse Ny strategier ligger langt uden for de SEO-fagfolk, som jeg har arbejdet med tidligere.

seo-marketing-2013-infografik

2 Kommentarer

  1. 1
  2. 2

    Hej Douglas!

    Hvilket meget interessant og nyttigt indlæg du fik her. Jeg må sige, at jeg har lært noget nyt fra den infografik, som du har delt her. Jeg vil helt sikkert dele dit indlæg til mine venner, og jeg ser virkelig frem til at læse flere af dine seneste artikler.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.