Det er tid til at tage dit krigsansigt på

krigsansigt

Der er en forskel mellem en sælger og en tættere. Jeg tror, ​​jeg er en stor en sælger, men en frygtelig tættere. Jeg ved, jeg har solgt mange store engagementer, men jeg var aldrig den fyr, der pressede på for blæk (kontraktunderskrivelsen). Jeg nyder ikke at skubbe tilbage på kontraktstørrelse eller lægge pres på, at en kunde kan underskrive tidligere. Heldigvis er jeg omgivet af talent på mit arbejde, der nyder disse muligheder.

Vores lukkere er i stand til hurtigt at genkende mulighederne hos en klient, fordelene ved vores ansøgning og anvende det nødvendige pres for at gennemføre salget. Det kan lyde som manipulation - jeg er enig, hvis jeg ikke troede, at vi virkelig ændrede vores kunders succes.

Vi har identificeret, at jo større engagement og jo hurtigere vi starter, jo hurtigere er investeringsafkastet for vores klient - så vi er begge glade på lang sigt. Vi har også identificeret det modsatte - vores mindre kunder kræver både mest opmærksomhed, og resultaterne kommer ikke så hurtigt. En stor klient kan se værdien i uger, den lille klient kan tage måneder.

Med vægten af ​​en recession helt over os, udfordres vi med virksomheder, der har dollars til at lukke året, men virkelig skal tvinges til at stole på os med deres investering. Virksomheder vil hellere ikke bruge og risikerer ikke vækst end at bruge penge med muligheden for at miste det.

Dette er når du har brug for en tættere. En tættere gør det ikke hugge priser for at få salget satte de deres krigsansigt og udfordre udsigten til at lukke salget.

Denne uge så jeg det i aktion. Vi har arbejdet med en kunde, der absolut vil have gavn af vores blogging-platform, men de har trukket deres fødder ved underskrivelsen. Kontraktstørrelsen er en brøkdel af deres samlede budget, så det er en no-brainer. Investeringsafkastet vil være mange gange mere end deres øvrige indsats.

Vores tættere på hans krigsansigt og gik i kamp. Han undersøgte deres nuværende strategi og mindede udsigten til, at de allerede havde investeret meget tid og energi i en strategi, der ikke bragte dem nogen resultater ... nada ... og at vi var forskellen. Jo nærmere forlod samtalen med det rigtige spørgsmål, "Ønsker du at fortsætte din mislykkede strategi eller investere i en vindende strategi hos os?". Tæt!

Det lyder hårdt, men det er hårde tider. Virksomheder dræner deres 2008-budgetter lige nu, så du kan være tilfreds med, at salget kommer din vej, og recessionen ikke er noget stort.

I 2009 skal du hellere sætte dit krigsansigt på, fordi du bliver nødt til at kæmpe for budget dollars, der måske ikke engang eksisterer! Sørg for, at du ansætter lukkere - ikke sælgere - og du kommer muligvis uskadt ud. Vores salgspersonals talent er en stor del af, hvad der skubber vores rekordvækst lige nu og vil give os fortsat vækst i 2009.

6 Kommentarer

 1. 1
  • 2

   Body rustning hjælper ikke med at lukke et salg, SBM! Jeg vil ikke have, at udsigterne skal være bange eller skræmte. Frygt er en lammende følelse - især hos virksomheder.

   Tværtimod vil jeg have dem beroliget. Problemet, vi ser med denne økonomi, er, at virksomheder holder tilbage - selv når det er i deres bedste interesse at komme videre. Salget skal bekæmpe den frygt.

   Tak fordi du tilføjede til samtalen.

 2. 3

  Det er dejligt at høre nogen tale om forretning i den virkelige verden. Alt hvad jeg hører er Twitter dette, og FriendFeed det og markedsføring via sociale mediewebsteder. Giv mig en pause, de fleste virksomhedsejere er bare for travle til at Twitter, da virksomheder med et produkt til at sælge, skal du forstå salgsprocessen fra den ene ende til den anden, og det inkluderer lukning og lukning er en kunst, hvor du kan ikke være bange. Husk, det værste, de nogensinde kan sige, er nej, og det er bare en mere, ikke tættere på JA !!!!

  Preston Ehrler

 3. 5

  Mit spørgsmål til alle markedsføringsguruerne, inklusive Seth Godin, er, hvad der kan gøres for at markedsføre dit produkt, der når den lille til mellemstore lokale virksomhed? Lad mig nu give dig lidt baggrund for mig, jeg har arbejdet i Financial Services Industry i omkring 17 år i NYC. Mit job var specifikt at skaffe penge og styre dem. Jeg skabte administrerede millioner via to veje: Værtsseminarer for individuelle investorer og kaldende ledere for børsnoterede virksomheder. Min største konto var 45 millioner ... uden sjov. Nu har jeg et webdesignfirma, der designer websteder, der koster omkring $ 3,000 og derover. Hvad ville være det råd, der gjorde det muligt for mig at møde og lukke flere virksomhedsejere? Jeg har prøvet at betale pr. Klik, ubrugelig. Sociale medienetværk ... ja, det er det, jeg kalder G til G (Guru til Guru). Cold-calling har bragt næsten alle mine kunder bortset fra mund til mund. Giv mig en ny og frisk skråstilling ....

 4. 6

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.