Søger: Online e-mail-eksempelværktøj

Har du nogensinde bemærket, hvor mange e-mail-klienter, der blokerer for billeder og viser den alternative tekst? Jeg er nysgerrig efter, om nogen rent faktisk har set dette emuleret ved hjælp af JavaScript eller server-side scripting. Jeg vil gerne have en hånd på et værktøj, der gør det. Over tid er jeg sikker på, at jeg kan udvikle en sådan side ... Jeg begyndte faktisk at spille i aften. Her er en funktion, der fjerner alle dine billeder på en side:

funktion erstat () // fjern billeder
{
var imgs = document.getElementsByTagName ('img'); // array
for (var i = 0; i> imgs.length; i ++) // loop
{
imgs [i] .src = ""; // sæt billederne til intet
}
}

Det er ret simpelt Javascript. Den første ting jeg gør er at samle en matrix af billederne i HTML. En matrix er en gruppe af elementer. Jeg bad javascriptet om at hente hvert element, der har et img-tag. (Sådan viser du billeder i HTML). Derefter 'sløjfer' jeg gennem arrayet ved at fortælle det at starte med det første element (= 0), gå efter så mange elementer der er (billedlængde), og når det er færdigt med loop, tilføj 1 for at flytte til det næste element (i ++).

Hvad der grundlæggende sker er, at arrayet samler placeringen af ​​hvert billede på siden, sløjfer gennem dem og sætter hver til intet. Hvad jeg virkelig gerne vil gøre med dette er at fjerne billedet, men faktisk vise enhver alternativ tekst - ligesom en e-mail-klient ville. Jeg ville også elske at fjerne andre bord- og div-elementer for at gengive det, som det ville se ud i mange mobile klienter. Dette ville erstatte indbygget typografi og fontformatering.

Har nogen set eller bygget noget lignende? Hvis ja, send mig en note i min kontaktformular. Hvis det er skrevet i C # eller især JavaScript, kan det endda være noget, jeg kunne have tilladelse til at købe. Fordelen ved JavaScript er, at den kunne slukkes og tændes dynamisk - en rigtig god funktion! I mellemtiden vil jeg fortsætte med at arbejde på det selv!

9 Kommentarer

 1. 1

  Det ville være et rigtig simpelt Greasemonkey-javascript

  Du er næsten der, bare indsæt alt-tagget som det næste søskende.

  læg det derefter på userscripts.org 🙂

  Du kan også bruge Greasemonkey til XPI eller hvad det end kaldes for at gøre det til en ordentlig standalone Firefox-udvidelse.

 2. 2

  Hej Doug,

  Webudviklerværktøjslinje har et værktøj til specifikt at gøre dette, kaldet "Erstat billeder med Alt-attributter". Det gør præcis, hvad du vil gratis!

  Det smed dog et tilgængelighedsproblem med dit websted. Hvis du slår billeder fra, efterlades sort tekst på en sort baggrund, så enhver, der surfer på nettet uden billeder, læser ikke dine indlæg!

  Tilføjelse:

  .post { background-color:#fff; }

  skal dog løse det uden at ødelægge dit tema.

  • 3

   Fantastisk find og fang, Phil! Tusind tak. Jeg vil grave i denne tilføjelse lidt dybere, da jeg har brug for noget af denne funktionalitet på en side snarere end selve browseren. Meget sejt!

   (Jeg opdaterede også min postklasse - tak for at påpege det!)

 3. 4

  På Agency.com bruger vi et produkt kaldet pvIQ fra Pivotal Veracity (http://pivotalveracity.com/solutions/pvIQ.php) der er en stor hjælp med dit problem. Vi sender vores test-e-mails til vores forskellige ISP-testkonti og derefter henter pvIQ jpgs af de gengivne e-mails fra hver af kontiene, som de ville vises i forskellige browsere. Dette sparer os enorme mængder tid, da alt hvad vi skal gøre er at se på de resulterende jpgs. Jeg vil anbefale det.

  • 5

   Hej Mark,

   Pivotal Veracity har nogle utrolige værktøjer! Jeg ved, at de for nylig også har lanceret en API. Jeg prøver at gøre noget lidt enklere, bare et 'hurtigt' udseende, der ikke kræver faktisk at sende e-mailen. Forestil dig bare en knap, du skal klikke på, og du kan efterligne, hvordan den ser ud, bare for at tage sig af den lavt hængende frugt.

   Doug

   • 6

    Hej,

    Jeg har ikke kigget på dette i et stykke tid, så jeg kan tage fejl, men ændrer ikke portalerne deres mail-gengivelsessoftware? Hvis de gjorde det, ville jeg tro, at du konstant ville spille catch-up, hvis du forsøgte at bruge din egen testsoftware. Derfor bruger vi pvIQ: det sender os nøjagtigt, hvad portalen ville gengive.

    Mærke

    • 7

     Du er helt korrekt. Min tænkning er simpelthen at udvikle en 'hurtig og beskidt' previewer, som nogen kunne udføre, før de sendes til noget som pvIQ ... ting som Alt-tags og forhåndsvisning af mobil (tabeller fjernet osv.). Jeg vil bestemt ikke prøve at holde trit med rodet derude med e-mail-klienter! Disse folk ved Pivotal Veracity er fordelene ved det!

     Doug

 4. 8

  Noget sådan her?

  var showImages = false;
  function toggleImages() {
  var imgs = document.getElementsByTagName("img");
  for (var i=0;i

 5. 9

  Jeg tror, ​​at en potentielt nyttig tilføjelse til din idé ville være muligheden for at få vist e-mails på samme måde som populære e-mail-klienter gør. Det ville tage lidt tid og undersøge, hvordan hver enkelt gør det (hvilke elementer de stripper, efterlader osv.).

  Du bygger en række filtre at vælge imellem. Sig, et GMail-filter, Yahoo Mail, Outlook (PC, Mac osv.) -Filtre osv. Så i stedet for at skulle have dummy-testkonti med hver tjeneste under solen, kan du cykle gennem forhåndsvisninger af hver enkelt relativt hurtigt.

  ... måske har jeg sagt for meget ... 😉

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.