En hemmelighed for bygningsmyndighed og promovering af din blog

linkedin svarJeg har tidligere skrevet om, hvor hjælpsom Google Underretninger er som en strategi for omdømmehåndtering. Her er et godt tip til dig at skabe autoritet til dig selv, dit produkt eller din service og hjælpe med at promovere dit websted eller din blog ved hjælp af LinkedIn-svar og Google Underretninger.

For de vilkår, som du gerne vil bygge autoritet på inden for LinkedIn, lav en Google Alert! Vælg "Web" som typen og "som det sker" for hvor ofte. Eksempel: Hvis jeg ønsker at opbygge mig som ekspert på socialt netværk, kan jeg oprette en Google Alert som følger:

Google Querystring til LinkedIn-svaralarmer

websted: http: //www.linkedin.com/answers/ “socialt netværk” “socialt netværk”

Dette sender mig en e-mail hver gang nogen stiller et spørgsmål om LinkedIn-svar, hvilket giver mig mulighed for at svare og opbygge autoritet i LinkedIn samt give mulighed for at sætte links tilbage til de sider, jeg ønsker at promovere. LinkedIn-svar kan være en fantastisk måde at promovere din blog på, da folk kan slå op på tidligere spørgsmål og svar. Det er en voksende vidensbase, der er meget populær.

6 Kommentarer

  1. 1
  2. 3

    Rigtig god idé. Jeg havde lige for nylig læst Guy's indlæg om fordelene ved at bruge LinkedIn: http://blog.guykawasaki.com/2007/01/ten_ways_to_use.html

    Men jeg havde ikke fundet ud af, hvordan jeg effektivt kunne bruge svarene. Jeg kan ikke tro, hvor lammet tjenesten er og ikke tilbyder nogen feeds omkring emner / netværk. Så jeg forsøgte at oprette en retro-feed (statisk side-feed-generator) uden succes (cookie-problemer). Jeg var klar til at boykotte Answers-systemet helt for at være så bag tiden, men LinkedIn ser ud til at have den kritiske brugermasse, der gør det til et overbevisende forum.

    Nu med denne løsning begynder jeg muligvis at blive en regelmæssig bidragyder. Tak!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.