Hvad findes du i søgemaskiner?

Søgemaskineoptimering SEO

Der er virkelig sket en konvergens i online marketingbranchen i nogen tid nu, men det bliver helt sikkert mere kritisk over for nylig. Websteder skal designes godt ... men i sidste ende skal de findes til at generere indhold. Det betyder, at webstedsdesign og søgemaskineoptimering skal pakkes sammen for at et websted skal lykkes.

Især sociale medier Twitter, er begyndt at stjæle markedsandele og opmærksomhed fra ældre sociale bookmarkingsider som f.eks Digg, Lækker og StumbleUpon.

Da jeg har forkyndt dette i nogen tid, er det kun rimeligt, at jeg bliver udfordret over, hvor godt jeg har det. I går aftes ringede en kunde fra Laguna Beach og spurgte mig først, hvad jeg gjorde. Jeg gav et overblik Highbridge ligner meget at købe en hovedentreprenør til dit hjem ... Jeg forstår, hvordan man opbygger en tilstedeværelse på nettet til en virksomhed og sætter alle dele sammen for at sikre dets succes. Vi talte om SEO, og jeg blev forskrækket, da jeg blev spurgt: "Hvad er du fundet til?".

Jeg havde ikke noget svar. Doh!

Helt ærligt har jeg ikke været i jagten på specifikke søgeord i nogen tid. Jeg forfulgte Marketing Tech, Marketingteknologi, Online marketingteknologi og Martech Zone. Jeg er i øjeblikket nr. 2 for Marketing Tech og nr. 1 for de andre. Jeg har omkring 20 andre # 1-pletter, men de er ikke lige så relevante.

Det var et godt spørgsmål og et spørgsmål, som jeg skulle have været i stand til straks at svare på og ringe af en liste. Helt ærligt er jeg mere bekymret for mine kunders søgemaskineoptimering end mine egne websteder. En anden kommentar var på æstetikken på et af mine sider ... også en nøjagtig kritik. Nogle af mine sider suger. 🙂

Hvis du er et bureau, der har SEO i slutningen af ​​dit websteds titelmærke er du bedre i stand til at besvare spørgsmålet om, hvad du finder til ved søgning. Og du bedst vinder den søgning! (Hvis du gerne vil se, hvad du rangerer efter, vil jeg anbefale Semrush).

Til mit udsigter ... ked af at jeg ikke kunne svare på det. Jeg vil være nærmere opmærksom nu og ønsker at vinde andre konkurrencemæssige vilkår som online markedsføringosv. Jeg vil også rense mine websteder, så de er meget mere professionelle!

Her er en nylig præsentation, som jeg gjorde på Blogging og søgemaskineoptimering - med en hel del detaljer om, hvordan man anvender søgeord.

2 Kommentarer

  1. 1

    Jeg har haft min andel af de "skomager, hvis børn ikke har sko" øjeblikke. Jeg synes, det er en endeløs feedback-sløjfe med at opdage de nøgleord, som folk bruger, der ansætter dig (spørg dem), de nøgleord, som Google synes er relateret til dig, og nøgleord, der leverer tal (det er værd at gå efter). Jeg kan godt lide at bruge Googles webmasterværktøjer til at finde udtryk, som jeg rangerer højt, og som jeg ikke havde nogen anelse om. Jeg har fundet ud af, at mange marketingkonsulenter kommer til min side på denne måde og nu tilbyder tjenester til dem.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.