Tilpas din Firefox-søgefelt (med din egen blog!)

Firefox-søgelisteDu har muligvis fundet ud af min nu, hvor jeg er en Firefoxaholic. Jeg elsker browseren ... den er let og meget enkel at bruge. En af de andre funktioner, jeg kan lide, er søgelisten øverst til højre. Jeg kan have alle mine yndlingssøgemaskiner derinde og vende frem og tilbage.

For at tilføje en søgemaskine til Firefox skal du bare gå til Tilføj søgemaskine side og klik på dem, du vil installere dem.

Men vidste du, at du kunne bygge en til dit eget websted? Det er faktisk ret simpelt. Formatet til søgemaskinens plugins er en kombination af en XML -fil (.src) og et billede, der skal vises. I aften fik jeg en idé ... hvordan kan jeg tilføje min side til denne liste over søgemaskiner?

Det er faktisk ret let. Min søgeadresse til mit websted (du kan teste dette med mit søgefelt) er https://martech.zone’s=something hvor “s” er variablen, og noget er det udtryk, der søges efter.

Ved at anvende disse på en simpel form skrev jeg noget kode for dynamisk at generere den src-fil, der bruges til at tilføje en søgemaskine til din browser. Klik her for at gå til formularen og tilføj din egen blog eller dit websted (hvis det har søgefunktioner) til din egen blog!

Hvis du elsker en andens blog, kan du lide John Chow... du kan tilføje din egen John Chow-søgemaskine med s som variabel! URL: http://www.johnchow.com/’s=something. Lignende Problogger? Du kan tilføje en på samme måde!

Matt Cutts? URL: http://www.mattcutts.com/blog/ og s for variablen.

Medmindre tilpasset, s er altid variablen for WordPress-blogs, så dette kan virkelig være nyttigt. Håber du kan lide det!

Føj din blog til din søgemaskeliste ...

5 Kommentarer

 1. 1
  • 2

   Tak Blendah!

   Jeg skulle faktisk prøve det næste. Firefox er lidt fin på stien til kildefilen. Jeg var nødt til at narre det for at få dette til at fungere. Lad mig se på det om en dag eller deromkring, så ser jeg, hvad vi kan komme op med. Jeg gætter på, at det er en slags problem med de tegn, der er bestået.

   Doug

 2. 3
 3. 4
 4. 5

  Jeg finder ud af, at google-websøgninger (ved hjælp af webstedet: nøgleord) normalt giver et bedre resultat end at bruge den interne WordPress-søgning.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.