Abegudene har talt, og Scott Adams skriver en bog!

dilbert

scottadamsbook.thumbnailCartoonist Scott Adams har lige udgivet en bog med skrifter fra sin blog, Hold dig til tegneserier, Monkey Brain !: Cartoonist ignorerer nyttige råd. Jeg har læst Scotts blog i et stykke tid, og det er langt fra sjoveste blog Jeg har nogensinde læst.

Her er et uddrag fra Scotts seneste indlæg på et indisk abeangreb:

Ifølge BBC mener troende hinduer aber er manifestationen af ​​abeguden Hanuman. Tillad mig at komme bort her og indrømme, at jeg kunne skrive ordene "abegud" hele dagen, og det ville gøre mig glad hver gang. Af en eller anden vidunderlig grund frigiver den kombination af ord “abegud” en lille snort af serotonin direkte i den del af min hjerne, der kan lide det mest.

Abegud ... abegud ... abegud ... Aaaaah, det er det jeg taler om? om.

For alle, der har tilbragt livet i en kabine i det amerikanske firma, har du uden tvivl set, at mindst en Dilbert-strip stiger rundt på kontoret. Scott Adams 'dygtighed som forfatter er dog på niveau med hans tegneseriehumor. Jeg formoder, at dette er et bevis på, at dygtighed og succes ikke er et hasardspil. Nogle af mine yndlingsindlæg har været, da han delte det sprog eller tegnefilm, der ikke kom igennem censurfasen af ​​indsendelsesprocessen.

Held og lykke til Scott og hans bog. Hvad har dette med marketingteknologi at gøre? Jeg synes, det er en overbevisende historie, at folk kan gøre en blog til en bog. Seth Godin gjorde det med Lille er det nye store: og 183 andre Riffs, Rants og bemærkelsesværdige forretningsidéer, Chris Baggott gjorde det med E-mail-marketing efter tallene: Sådan bruges verdens største marketingværktøj til at bringe enhver organisation til det næste niveau og nu gør Scott det med sin bog.

For en virksomhed giver forfatter til en bog en hel del troværdighed. At blogging kan føre til at skrive en bog kan være noget, som alle virksomheder bør tænke på! Jeg ved jeg er!

Apropos bøger, jeg bingede på Amazon i dag og købte et par selv! Et par flere marketingbøger og en bog om Version Control System Subversion er på vej.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.