Hvert hjemmekontor har brug for en!

Depositphotos12641027 s

For lidt over et år siden (2005) konsulterede jeg en del på siden og havde brug for at få noget nyt hardware rundt i hjemmet til at håndtere det. Jeg købte en ny computer, en ny netgear trådløs router og trådløse kort ... og den bedste investering var min LinkStation.

LinkStation opretter forbindelse direkte til min trådløse router og har 250 GB plads. Brugergrænsefladen til LinkStation er virkelig enkel ... Jeg var i stand til at oprette et drev til hver af mine børn, min computer, et centralt musikbibliotek og en klientsikkerhedskopi. LinkStation fulgte også med et USB-stik til at dele en printer, FTP-software og endda medie-streaming-software. Det giver mig mulighed for at placere min printer langt væk fra computere og et praktisk sted.

Min yndlingsfunktion er dog at have så meget plads væk fra mine pc'er og på en netværkskilde. Hver gang jeg var færdig med et projekt, ville jeg kopiere det derovre. Hver gang jeg downloadede og installerede software, kopierede jeg derovre, og hver gang jeg ville dele ting mellem computere - vi sender simpelthen filerne til delingen mellem dem alle. Ingen 'mappedelinger', ingen installationsdiske, slet ingen problemer.

For omkring 7 måneder siden blev min pc fuldstændig trukket op af en Norton Antivirus-opdatering, der skrottede en boot-sektor. Jeg var nødt til at omformatere drevet og genindlæse alt fra bunden. Det kunne have været et absolut mareridt med den undtagelse, jeg har at alt indlæst på netværksdrev. Jeg var tilbage op om en dag eller deromkring og savnede ikke et slag.

Et og et halvt år senere, og nu bad en af ​​mine klienter mig om at foretage en gentagelsesanalyse for ham. Det havde været så længe, ​​at jeg ikke engang havde indlæst applikationerne længere. Sidste weekend sprang jeg på aktien og genindlæste applikationerne. I weekenden downloadede jeg den gamle analyse og var i stand til at slå analysen ud i eftermiddags. At genuddanne mig om applikationen var den sværeste del!

Så - her er nogle tip til både professionelle og amatører, der gør meget arbejde på deres computere:

 1. Invester i en netværkslagringsenhed.
 2. Brug netværkslagerenheden. Hver chance du får, kopier over det arbejde, du laver for det.
 3. Kopier softwareinstallationer, opdateringer, driveropdateringer og endda serienumre på delingen. Dette placerer alt sikkert to steder.

Det pæne ved netværkslagring er, at der ikke er nogen sikkerhedskopiering og gendannelsestid nødvendig ... bare kopier filerne til drevet, meget hurtigere på denne måde. (Jeg har sikkerhedskopier af hver af mine pc'er på den).

Og hvis du spekulerede på, ser Mac det også alt sammen fint! Selv den delte printer!

2 Kommentarer

 1. 1

  Jeg er også en stor fan af LinkStation-enheden. Jeg har selv 160 GB-versionen, og den har kørt stærkt i næsten 2 år nu. Det bedste er, at der på grund af apparatets natur næsten ikke er behov for vedligeholdelse eller pleje og fodring.

 2. 2

  Efter at jeg købte min, købte en af ​​mine venner 1Tb-versionen. Jeg var jaloux! Han elsker også hans. Jeg er nysgerrig over, hvorfor nogen endnu ikke har bygget printeren / harddisken / den trådløse router.

  🙂

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.