Sociale medier: SAP Global Survey (del II)

Depositphotos4804594 s

Historien bag, hvordan jeg fik interesse for sociale medier, var ret detaljeret - en kombination af hvor jeg arbejdede, hvad jeg gjorde for at leve og de indflydelsesrige mennesker i mit liv. Så kompleks, faktisk, at jeg skrev et helt indlæg om Hvordan jeg blev interesseret i sociale medier. Shel videreformidlede yderligere spørgsmål, der er lige så vigtige, så jeg vil gerne besvare dem i denne opfølgning.

2. Hvilke værktøjer til sociale medier bruger du?

Primært bruger jeg WordPress, Del.icio.us, LinkedIn, Plaxoog Jaiku. Jeg bruger også Facebook, Mit rum, Ryze, Twitter og Pownce. Regionalt bruger jeg også IndyMojo og selvfølgelig MyColts.net.

3. Hvordan har sociale medier ændret din virksomhed og / eller dit liv?

Jeg ser en hel del artikler om, hvordan sociale medier er spilde vores tid. Disse artikler er så snævre i deres syn på netværk og hvor meget det gør det muligt for os at blive mere produktive. Forretning sker primært gennem relationer ... Sociale medier giver os mulighed for lettere at få forbindelse til mennesker, end vi nogensinde har haft tidligere.

I dag ledte jeg efter en mere overkommelig udgående faxtjeneste til mit firma. jeg søgte Del.icio.us og fundet JBlast. Derefter leder jeg efter en regional ressource til at droppe telefonlinjer i vores nye kontorlokale - jeg vil sende det som et spørgsmål på LinkedIn. Alternativet er at tage tid på at søge på nettet, ringe til lokale virksomheder osv. Vi spilder så meget tid uden de rigtige forbindelser! Kan du huske de dage, hvor vi ikke kunne søge efter ting på Internettet? Jeg gør! Det var ulideligt.

Hvad mit liv angår, har det haft en utrolig effekt. Jeg fandt mit seneste job gennem min blog og netværk med lokale fagfolk på sociale medier, jeg taler på regionale konferencer om emnet, og jeg prøver at lukke mig selv fra arbejde længe nok til virkelig at hjælpe nogle regionale nonprofitorganisationer.

4. Fortæl mig om sociale medier og Indianapolis Colts. Føler du virkelig, at sociale medier vil hjælpe dem med at vinde en Superbowl?

Indianapolis ColtsIndianapolis Colts vil være de første til at fortælle dig det Den tolvte mand hjælper med at vinde hvert spil. Den tolvte mand henviser til fanen, personen uden for banen med den største indvirkning på spillet. Jeg har været i RCA Dome og set et par spil, og det er utrolig den støj og energi, som en fan bringer til et spil! Tænk over dit eget liv et øjeblik og husk en tid, hvor nogen troede på dig. Det giver dig viljen til at lykkes, ikke? Forestil dig nu, at en hel region bakker dig op! Hvad med disse fans ud over den lokale region?

Colts har over en million mennesker, der besøger deres hjemmeside. De fleste af dem bor ikke engang her i Indianapolis! De har endda fans i udlandet, der følger hvert spil og deltager uden problemer i deres websted. Spørgsmålet begyndte at blive stillet, hvordan kan holdet forbinde sig bedre med hver fan, og hvordan kan disse fans få bedre forbindelse til hinanden? Et socialt netværk var svaret. Coach Dungy blogger nu! Forestil dig ... en NFL-træner med et direkte forhold til et holds fans.

Som med ethvert professionelt sportshold, indser Colts, at store årstider kommer og går. Desværre kommer nogle fans med disse årstider. Colts er en forretning såvel som et hold, og de skal gøre et godt stykke arbejde for at sikre, at de viser fans påskønnelse. I andre virksomheder kaldes dette kundeloyalitet. Colts ønsker at forblive forbundet med deres fans, så fansen stadig er der, når tiderne er hårde. Tak til alt det arbejde, som organisationen udfører, vil de være!

5. Fortæl mig om sociale medier i fødevare- og restaurantbranchen. Hvor meget bruges det? Hvordan kunne det bruges bedre?

Mad- og restaurantbranchen er en branche med de strengeste margener, du kan forestille dig. Mens vi som land fortsætter med at spise ude oftere, bliver restauranter bygget til venstre og højre ... og går derefter ud af drift. Enhver, der er regelmæssig hos et firma, sætter altid pris på, når du går ind døren, og nogen siger, "Hej Doug!". Online er dette ikke anderledes. Restauranter med en stærk online tilstedeværelse oplever 20% til 30% vækst i take-out og levering. Ville det ikke være rart, hvis de huskede din sidste ordre eller din yndlingsplade eller din allergi over for jordnødder?

Har du nogensinde spekuleret på, hvem det er, der tilbereder den mad til dig? Det gør jeg bestemt! Hvorfor tror du, at kokke på dyre restauranter er så synlige? Det er den sociale forbindelse med protektoren, der betyder noget, ikke altid maden. Spise er et socialt engagement, ikke et fysisk engagement - og restauranter går glip af det, når de ikke når ud til deres kunder online. Desværre på grund af marginerne ønsker mange mennesker ikke at komme ind i denne branche. Jeg tror, ​​at de mennesker, der har, dog har et ægte produkt, og hvis de bruges, vil de høste fordelene!

Vi kommer derhen på B2C side af forretningen. Madelskere gør allerede deres egen del. Tjek ud Alle opskrifter, et socialt netværk for hverdagens folk. Og folk har sendt og spurgt, hvorfor der ikke er en Restaurantens sociale netværk derude.

6. Du ser ud til at være blevet en Heartlands-stemme til sociale medier. Kan du fortælle mig, hvordan folk og virksomheder bruger det generelt? Hvilke værktøjer bruger de?

Heartland er et fantastisk sted med store, hårdtarbejdende mennesker. Teknologi ses altid som et værktøj, men ikke altid løsningen her. Udviklingsselskaber her i Indianapolis bygger mange værktøjer ... udviklerne bygger nogle hardcore-applikationer, der er rygraden i flere brancher. Hvor siliciumdalen altid er på udkig efter den 'næste idé', er folk her optaget af at få eksisterende virksomheder til at fungere.

Som et resultat er sociale medier stadig i sin barndom. Voksne har tendens til at se på disse værktøjer som legetøj. Jeg har venner, der stadig ikke vil IM mig fordi det er den slags ting deres børn gør. Vores samfunds- og handelsindustrier er ganske bagud i enhver teknologi, omend sociale medier. Vores universiteter er de bedste i landet, men vi mister vores kandidater til andre stater, fordi vores erhvervsliv ikke åbner øjnene for ting som sociale medier som en levedygtig forretningsløsning.

Vi vil ændre os, og der er nogle mennesker her i samfundet, der vil drive denne ændring. Jeg er ikke sikker på, at jeg er det i stemme, men jeg vil helt sikkert fortsætte med at prøve. Der er ingen grund til, at vi ikke skulle konkurrere med Seattle og San Jose i betragtning af de fantastiske skoler og de utrolige leveomkostninger, vi har her!

7. Lad os tale om forretning generelt. Er virksomheder små eller store ved hjælp af sociale medier i Midtvesten? I hvilket omfang?

Emergent Leadership InstituteMåske er den bedste illustration af brugen af ​​teknologi ven Roger Williams med Emergent Leadership Institute her i Indianapolis. Roger har begravet sig på Facebook for at få forbindelse med regional ungdom.

Emergent Leadership Institute (ELI) engagerer unge mennesker i Indianapolis-området til at blive interessenter i vores samfund gennem programmerne Help Indy Online (HIO) og Community Access Point (CAP). Jeg får eVites fra Roger hver uge ... han skal løbe hundrede miles i timen. Jeg ser frem til at hjælpe ham meget mere i fremtiden.

Jeg vælger Indy!Pat og jeg lancerede også Jeg vælger Indy!, et sted, hvor regionale borgere og ledere i deres egne ord kan skrive om, hvorfor de elsker det centrale Indiana. Adgang til webstedet er åben og er aldrig blevet misbrugt. Historierne er fantastiske - og de peger virkelig på, hvad der er så fantastisk ved Indy. Vi ville ønske, at vi kunne bruge meget mere tid på webstedet - men det er pænt at se folk tilfældigt sende indlæg fra tid til anden. Det er meget Indiana!

Bortset fra Indianapolis Colts begynder den regionale avis også at se værdien i sociale medier. Tjek ud IndyMoms, et fantastisk sted, som den regionale avis kører, der trives med brugergenereret indhold. Jeg ville ønske, at andre medier ville fange det! Vi har en god alternativ avis her i byen og et par fantastiske forretningsmuligheder (udsendelse og print). Jeg tror, ​​de kan forbedre deres penetration betydeligt gennem sociale medier.

BEMÆRK: Jeg prøver at følge op på de sidste par spørgsmål i morgen aften!

2 Kommentarer

  1. 1

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.