Hvordan blev jeg interesseret i sociale medier?

douglas karr

Da Shel bad om folk, der kunne være interesseret i at give noget svar med en SAP-undersøgelse om sociale medier, Jeg sprang ved muligheden og skrev straks ham. Med Shels tilladelse tillod han mig at sende mine svar på min blog. Dette er del I!

Fortæl mig hvornår og hvordan du først blev interesseret i sociale medier. Hvorfor?

Arbejdet i trykte medier i over et årti, så jeg, da Internettet hurtigt begyndte at aflytte opmærksomhed og dermed reklame fra avisindustrien. Internettet som medium er tilgængeligt, billigt, og teknologien er ret enkel. Selv inden for trykte medier troede jeg altid, at hvert medium havde sine egne styrker og svagheder. Nogle gange Avisen var ikke det største sted at annoncere.

Da Internettet kom, så mine kolleger det som en trussel. Jeg så det som en utrolig mulighed. Jeg sprang skib og flyttede til Denver, Colorado for at arbejde for et firma, der ledede afgiften for brugen af ​​Internettet. Desværre sluttede jeg mig, da boblen sprængte. Jeg flyttede til Indianapolis for at tilslutte mig den lokale avis og lede deres direkte marketingindsats ved at bruge data til bedre at målrette potentielle abonnenter og skubbe et direct mail-program til klienter.

Jeg forsøgte så meget som muligt at få teknologier som e-mailmarkedsføring ind i avisen også, men alt ”internet” blev betragtet som et medium til at levere indhold og sælge reklame ... ikke skabe relationer. Alt Internet var også under IT-afdelingens myndighed, så jeg trådte på andre folks tæer. Da den nye ledelse kom ind og begyndte at spørge: "Hvad er det, du laver?", Vidste jeg, at de var glemme, og jeg var nødt til at rejse.

Gennem en ven og kollega, Darrin Gray, mødte jeg Pat Coyle og sluttede sig til deres firma, Brandirect. Darrin var og er en mester inden for salg og netværk. Pat var og er en mester i at opbygge relationer. Jeg var data- og teknologikaren - at finde de bedste teknologier til at øge virksomhedernes forhold til deres kunder og kunder. Det var en succes, Darrin solgte, Pat guidede, og jeg byggede!

047174719X.01. SCMZZZZZZZDet var i denne periode, at Pat og jeg begyndte at se, hvilken indvirkning sociale medier havde. Ikke for ironisk, vi læste (fortærede) Shels bog, Nøgne samtaler. Vi forstod, at markedsføring ikke længere blot var en "push" -teknologi, men at den blev til noget meget, meget andet.

Pat flyttede til Indianapolis Colts på fuld tid. Coltsne, ledet af Jim Irsay, vidste, at de var på randen af ​​storhed, og jeg tror, ​​at han havde visionen om at vide, at han havde brug for at benytte lejligheden til at forbinde med fans, mens hans skub til Superbowl var inden for syne.

Jeg flyttede til ExactTarget, en e-mail-tjenesteudbyder, fascineret af evangelisering af CMO og grundlægger Chris Baggott. Chris 'besked handlede om den utrolige værdi af tilladelsesbaseret e-mailmarkedsføring, der målretter den rigtige besked til de rigtige mennesker på det rigtige tidspunkt.

MyColts.netI de sidste to år forblev Pat og jeg stadig nære venner og mødtes ofte med en lokal bogklub, som han koordinerer, The Indianapolis Book Mashup. Vores første bog? Nøgne samtaler selvfølgelig!

Pat benyttede lejligheden til at skubbe The Colts til at opbygge et socialt netværk til Superbowl Champions. Jeg spyttede, da jeg så MyColts.net blive en realitet. Med en travl tidsplan for mig selv, lancering af et Developer Community til ExactTarget og forfremmelse til Product Manager for ExactTarget, mens vi voksede fra hundreder af integrerede kunder til tusinder, kunne jeg kun se, da MyColts.net blev lanceret.

Chris Baggott og jeg begyndte også at mødes og tale om mediet. Chris forstod værdien af ​​mediet, som (jeg tror) i høj grad havde indflydelse på at drive ExactTarget i spidsen for branchen. Chris ' E-mail Best Practices blog blev tildelt flere gange i årenes løb, og han blev bestemt anerkendt som en førende tankegang i e-mailmarkedsføringsbranchen - delvis takket være hans blog. Dette var dog, da Chris begyndte at se en mulighed. Blogs var fantastiske køretøjer til information - men det er stadig ikke let for forbrugeren at finde den guldklump, som bloggere sendte.

Compendium-softwareChris begyndte at så frøene til Compendium-software, hans nye opstart. Hold øje med dette firma! Det er den næste udvikling af blogging, og det bliver nu en realitet. Nogle gange har jeg lyst til, at en far ser sit barn vokse op, da jeg ser dette firma starte op - men desværre var timingen ikke der for mig at komme ind i teamet.

Hvorfor er jeg fanget i sociale medier?

Sociale medier nivellerer spillereglerne. Jeg tror, ​​det er lige så vigtigt for erhvervslivet som for demokrati. Sociale medier giver alle et tastatur og internetadgang til at have en stemme. Sociale medier giver et middel til gode, ærlige virksomheder til at opbygge relationer med deres kunder og kunder. Det er ikke længere 'han, der har råd til mest reklame', der vinder. Virksomheder skal ikke længere betale enorme procentdele af deres budgetter til trykte og udsendte medier, der findes. Nu er de simpelthen nødt til at gøre et godt stykke arbejde, og ordet kommer ud.

Hvilken marketingmedarbejder vil ikke være involveret i det?

En sidebemærkning: År senere er Indianapolis Star også begyndt at se lyset. Når det først er blevet latterliggjort af redaktionerne, bliver brugergenereret indhold nu et førende vækstområde for avisen. Tjek ud IndyMoms som et godt eksempel.

9 Kommentarer

 1. 1

  God artikel, Doug. Jeg kommer også fra den trykte verden. Jeg skar tænderne og lærte at sætte på en CompuWriter Jr. Sagen havde en lang filmstrimmel med en skrifttype præget, der drejede på et hjul inde i maskinen. Når et brev var skrevet, kunne du ikke gå tilbage og foretage en rettelse. Du var nødt til at indtaste linjen igen og håndstrimle den over fejlen!

  Jeg blev sprængt væk, da der kom teknologi, der gjorde hele den mekaniske proces "auto-magi." Med en computer og printer blev verden åbnet for uendelige muligheder, herunder at rette en type-o inden udskrivning af siden (forestil dig det).

  Så kom Internettet, og folk begyndte at kommunikere med hinanden som aldrig før. Jeg er konstant forbløffet over dybden og bredden af ​​talent og intelligens i verden. Der er selvfølgelig også crackpots, men jeg forsvarer deres ret til at deltage i samtalen. Det er spændende at leve i en tid med ægte revolution.

  • 2

   Too cool! I didn’t realize you came from print as well! I had an electrical/electronics background and worked on the pagination side of the business quite a bit so I know where you’re coming from. I was there when we began pagination and automation from cut and paste page builds!

   Yours is a fascinating industry as well that’s primed for technology. I think niche retail is the future of retail and, although strong today, I don’t think the “Super Store” will last another decade (at least I hope not).

   Den måde, som du bruger på teknologi Wild Birds Unlimited is fantastic. Your franchisees are lucky folks to have you!

   Tak!
   Doug

   • 3
    • 4

     Hej Ravi,

     Når jeg holder seminarer videre Corporate blogging og virksomheder, der 'gør det rigtigt', det første firma, jeg nævner, er Sun og Jonathon Schwartz!

     I’ve read your blog in the past! You’re doing a nice job and have an interesting perspective on how technology is evolving and changing our lives.

     Tak for din kommentar!
     Doug

 2. 5
  • 6

   Hej Ivy,

   Shel is Shel Israel, the author of Naked Conversations – a book I highly recommend. Shel has a great blog der fortsætter med at udforske og diskutere sociale medier.

   And he’s a really nice guy! He’s incredibly transparent, open, honest and available through his site. I think he’s one of the first authors to really put his craft to work using the blogosphere!

   Skål,
   Doug

 3. 7

  Social media sites are the new up and coming way of advertising, I believe. It is amazing to me how the Internet has evolved over the years and I just wonder what is coming in the future. Any network marketer who doesn’t use social media sites is missing out on a big opportunity for increased business.

 4. 8
  • 9

   Evnen til at give værdi og opbygge autoritet på en blog ... så del den og promover den via sociale medier er en fantastisk kombination. Sociale medier er tovejs, så du kan få en samtale med publikum eller endda give dig mulighed for at opbygge dit eget samfund. Jeg er ikke sikker på, at en af ​​dem ville være lige så stærk uden den anden.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.