Handelszoner gør offline e-handel handler sikrere

Sikker handel og e-handelszone

Da jeg tjekkede Facebook i morges, dukkede en meget cool historie op fra min lokale politiafdeling. De udpegede et sted i centrum og ved siden af ​​vores kommunale bygninger som en e-handelshandelszone. Der er parkeringspladser og en automatisk opkaldsknap i tilfælde af en nødsituation.

Det er ikke ofte, jeg skriver om nyheder som denne, men det er faktisk den første, jeg har hørt om det. En sindsven på Twitter fortalte mig, at de faktisk er over hele landet. Med lidt forskning fandt jeg ud af, at de er i Atlanta, Chicago og et ton andre byer.

Evan delte endda et link til en online bibliotek:

Sikre handelsstationer

Ved at lokalisere de zoner, der støder op til politiet, er det mindre sandsynligt, at folk, der sælger ulovlige eller stjålne varer online, er enige om at mødes der. Og kriminelle, der håber at røve eller angribe dig, kommer heller ikke til at dukke op!

Tilbyder sikker afhentning

Med flere og flere e-handelsvirksomheder, der opererer uden for hjemmet, ser det ud som en god mulighed for regionale virksomheder. Hvis du sælger lokalt, kan du muligvis angive sikre handels- eller e-handelszoner på dit websted og tilbyde afhentning på disse steder i stedet for dit hjem.

Jeg var virkelig glad for at se dette tilbudt i min egen lille by. Tillykke Greenwood! Og tak for tilladelsen til at bruge fotos.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.